'Screenshots van LG G3's quick window modus uitgelekt'

Er zijn screenshots uitgelekt van de Quick Window-modus van de LG G3. Deze zijn toegankelijk als je gebruik maakt van een bepaalde hoes om het toestel.

Inmiddels is er al het nodige bekend over het uiterlijk van LG’s nieuwe vlaggenschip, de G3. Sterker nog: er zijn al meerdere foto’s gelekt die het hele toestel laten zien. Het was echter nog onbekend hoe de Optimuis-uiserinterface eruit ging zien op de G3.

Inmiddels is daar ook een tipje van de sluier van opgelicht. Twitter-journalist @evleaks heeft namelijk meerdere screenshots van de ‘quick window’-mode in handen weten te krijgen.

Waarschijnlijk is deze schermmodus te zien als je een speciaal hoesje gebruikt, zoals dat met QuickWindow het geval was bij de LG G2. Waarschijnlijk gaat het bij de G3 om een Quick Cover-hoes.

Uit de screenshots valt op te maken dat er verschillende soorten klokken in de Quick Modus komen. Ook kun je berichtjes inzien en lijkt het erop dat er een fitnessapplicatie op de LG G3 zit die het aantal verbrandde calorieën voor je bijhoudt.

Precies over een week presenteert LG in Londen de G3. Dan wordt duidelijk of alle informatie correct bleek te zijn. All About Phones is dan ook ter plaatse om een videopreview en hands-on van het apparaat te maken.

'Screenshots van LG G3's quick window modus uitgelekt' bobce85iqaeubzq 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters