'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt'

Bekende twitteraar @evleaks heeft een tweetal afbeeldingen online gezet waarop de interface van de onaangekondigde Android-telefoon van fabrikant Nokia te zien is.

Zoals gebruikelijk verschaft Evan Blass, beter bekend als @evleaks, weinig aanvullende informatie bij zijn afbeelding. Hij schrijft enkel dat de screenshot de ‘twee manieren om interactie met de Normandy te hebben’ weergeeft. Normandy is overigens de interne codenaam voor het toestel.

Ondanks dat Nokia zelf ontkent aan een Android-toestel te werken zijn er al talloze afbeeldingen van de telefoon naar buiten gekomen. Zo zagen we eerder al de interface, alsmede de persfoto’s van de Normandy voorbij komen. Het is nog niet bekend wanneer de Finse fabrikant van plan is om het toestel op de markt te brengen.

'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt' beg lefcaai58o7 

Bron: @evleaks

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

   Laat Nokia maar lekker verder gaan met de ontwikkeling van WP8. Loopt heerlijk op de Lumia 920 en de Black update heeft nog meer functionaliteit toegevoegd. Er zijn al android oem`s genoeg lijkt mij.

  2. hanszw -

   Net als met eerdere foto's is er niks wat bewijst dat het hier om Android gaat. het lijkt eerder op een model uit de Asha serie, wat ook weer veel weg heeft van het voormalige Symbian. De tiles zijn dan weer "windows achtig" aangepast. Toch heb ik nog één vraag want de slotregel dat het niet bekend is wanneer de Finse fabrikant dit toestel op de markt gaat brengen, ondanks dat Nokia ontkent aan een Android toestel te werken, is dat nou gewoon een stommiteit of valt dat onder sensatie journalistiek?

  LG V30

  Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

  iPhone vergrendelscherm

  Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

  iPhone 8

  Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

  Samsung Galaxy J7 (2017)

  Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

  Smartphone en laptop

  Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

  Honor 9 TENAA

  Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters