'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt'

Bekende twitteraar @evleaks heeft een tweetal afbeeldingen online gezet waarop de interface van de onaangekondigde Android-telefoon van fabrikant Nokia te zien is.

Zoals gebruikelijk verschaft Evan Blass, beter bekend als @evleaks, weinig aanvullende informatie bij zijn afbeelding. Hij schrijft enkel dat de screenshot de ‘twee manieren om interactie met de Normandy te hebben’ weergeeft. Normandy is overigens de interne codenaam voor het toestel.

Ondanks dat Nokia zelf ontkent aan een Android-toestel te werken zijn er al talloze afbeeldingen van de telefoon naar buiten gekomen. Zo zagen we eerder al de interface, alsmede de persfoto’s van de Normandy voorbij komen. Het is nog niet bekend wanneer de Finse fabrikant van plan is om het toestel op de markt te brengen.

'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt' beg lefcaai58o7 

Bron: @evleaks

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

   Laat Nokia maar lekker verder gaan met de ontwikkeling van WP8. Loopt heerlijk op de Lumia 920 en de Black update heeft nog meer functionaliteit toegevoegd. Er zijn al android oem`s genoeg lijkt mij.

  2. hanszw -

   Net als met eerdere foto's is er niks wat bewijst dat het hier om Android gaat. het lijkt eerder op een model uit de Asha serie, wat ook weer veel weg heeft van het voormalige Symbian. De tiles zijn dan weer "windows achtig" aangepast. Toch heb ik nog één vraag want de slotregel dat het niet bekend is wanneer de Finse fabrikant dit toestel op de markt gaat brengen, ondanks dat Nokia ontkent aan een Android toestel te werken, is dat nou gewoon een stommiteit of valt dat onder sensatie journalistiek?

  Apple komt volgend jaar mogelijk met iPhone X lookalike met LCD display lees verder

  Honor V10

  Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio lees verder

  Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

  Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

  Samsung Galaxy S9 iPhone X

  ‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

  Apple iPhone X

  Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

  iphone se 2

  ‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters