'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt'

Bekende twitteraar @evleaks heeft een tweetal afbeeldingen online gezet waarop de interface van de onaangekondigde Android-telefoon van fabrikant Nokia te zien is.

Zoals gebruikelijk verschaft Evan Blass, beter bekend als @evleaks, weinig aanvullende informatie bij zijn afbeelding. Hij schrijft enkel dat de screenshot de ‘twee manieren om interactie met de Normandy te hebben’ weergeeft. Normandy is overigens de interne codenaam voor het toestel.

Ondanks dat Nokia zelf ontkent aan een Android-toestel te werken zijn er al talloze afbeeldingen van de telefoon naar buiten gekomen. Zo zagen we eerder al de interface, alsmede de persfoto’s van de Normandy voorbij komen. Het is nog niet bekend wanneer de Finse fabrikant van plan is om het toestel op de markt te brengen.

'Screenshots van Nokia's Android-telefoon uitgelekt' beg lefcaai58o7 

Bron: @evleaks

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

   Laat Nokia maar lekker verder gaan met de ontwikkeling van WP8. Loopt heerlijk op de Lumia 920 en de Black update heeft nog meer functionaliteit toegevoegd. Er zijn al android oem`s genoeg lijkt mij.

  2. hanszw -

   Net als met eerdere foto's is er niks wat bewijst dat het hier om Android gaat. het lijkt eerder op een model uit de Asha serie, wat ook weer veel weg heeft van het voormalige Symbian. De tiles zijn dan weer "windows achtig" aangepast. Toch heb ik nog één vraag want de slotregel dat het niet bekend is wanneer de Finse fabrikant dit toestel op de markt gaat brengen, ondanks dat Nokia ontkent aan een Android toestel te werken, is dat nou gewoon een stommiteit of valt dat onder sensatie journalistiek?

  De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

  Samsung Galaxy S9

  Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

  Xiaomi Mi Mix 2S

  Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

  smartphones

  FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

  Nokia 5

  De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

  Samsung Galaxy S9 Active

  Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters