‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’

Google zou, overeenkomstig met het vernieuwde Android, ook de Google Play Store van een nieuw uiterlijk willen voorzien. Er lijken in ieder geval screenshots te zijn uitgelekt die daar op wijzen.

Het is allemaal onderdeel van Material Design, waar we eerder al uitgebreid aandacht aan gaven. Kort gezegd: Google wil dat elke app op alle platforms nagenoeg hetzelfde uiterlijk heeft. Dit moet ook voor de Play Store gelden, natuurlijk, en dus moet deze webwinkel ook qua design op de schop.

Het lijkt erop dat de eerste screenshots van de hervormde Play Store inmiddels zijn opgedoken. Ze zijn in handen van Android Police, dat vaker dit soort scoops heeft. Volgens de bron van de screenshots legt Google met het vernieuwde ontwerp de nadruk op screenshots, banners en trailers van films.

Het is nog onbekend of dit de definitieve versie van de nieuwe Google Play Store wordt. Hoewel de datum van de release nog onbekend is, zou het zomaar kunnen dat deze gerestylde versie van de Play Store tegelijkertijd met de officiële release van Android L wordt gelanceerd. Hieronder vind je in ieder geval een greep uit de screenshots die zijn uitgelekt.

‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore5 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore6 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore7 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore8 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore1 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore2 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore3 
‘Screenshots vernieuwde Google Play Store uitgelekt’ playstore4 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Sylmaron -

    Ziet er goed uit maar ik had al geen problemen met de huidige versie. Ik hoop dat je het kwartier dat je een app mag uitproberen en de betaling cancellen als hij je niet bevalt blijft.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via