Search for N komt ten einde

De actie van Nokia en All About Phones om kans te maken op een Nokia N97 is voorbij. Search for N was een groot succes en inmiddels hebben we velen honderden reacties binnen gekregen met een antwoord daarin. Hieronder vind je alle antwoorden.

Search for N is zojuist afgelopen en je kunt vanaf nu dan ook niet meer je antwoord ingeven via ons formulier. Inmiddels is de actie een groot succes, zowel op MobileCowboys als op All About Phones zijn werkelijk honderden mensen ingeschreven om mee te doen aan de actie van Nokia. Door alle vijf de vragen goed beantwoord te hebben doe je automatisch mee om geselecteerd te worden voor de finale. Vanmiddag zullen de zes gelukkige finalisten op de hoogte gesteld worden door ons. Zij zullen uitgenodigd worden voor een spannende finale ergens in Nederland die nog deze maand zal gaan plaatsvinden. Een verslag daarvan met natuurlijk de uitreiking en de winnaars en finalisten zul je binnenkort op All About Phones en MobileCowboys vinden.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor het meedoen aan Search for N en natuurlijk onze partner Nokia voor het opzetten van deze geweldige actie! Hieronder kun je de antwoorden vinden van de vijf vragen. Graag zouden wij ook willen weten wat jullie van de actie vonden door middel van een reactie onder dit bericht. Zo kunnen we de volgende keer dingen eventueel meenemen die volgens jullie misschien wel beter konden.

De antwoorden van Search for N:

 • Touch (touchscreen)
 • Widgets
 • QWERTY
 • 32GB
 • Ovi Store

De zes finalisten:

 • Ruby (NL)
 • Louise (NL)
 • Jos (NL)
 • Martijn (NL)
 • Rick (NL)
 • Maxime (BE)

Search for NΒ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. NetAmp -

   [quote]Hoe gata het finalespel er eigenlijk uitzien? Hoe moet ik me dat voorstellen? confused[/quote]

   [small]Ze moeten met z'n allen over een (gladde) luchtkussen-hindernisbaan heen rennen, a-la TeleKids vroeger op TV πŸ˜› [/small]

   on-topic: nu serieus; iets met zoeken naar een bepaalde locatie… en dan wint degene die er als eerste is/zijn (in dit geval 3/6). Althans zoiets had ik gelezen…

 1. Erik -

  Ik vond het wel een aardige actie. Inderdaad wel een dilemma hoe strikt de antwoorden beoordeeld zouden worden.

  Nokia is er best goed in de hype op gang te houden. Inclusief filmpjes van het productieproces. Initiele reviews van de N97 in de Arabische Emiraten zijn bijv. best goed, bijv. "Blazing fast OS"
  [url=http://www.symbian-freak.com/news/009/06/n97_final_retail_version_hands_on.htm]click[/url].

  En 3D games doen het ook lekker: zie [url=http://www.ovigaming.com/news/item/9831_N-Gage_on_Nokia_N97_video_Need.php]hier[/url]

  Tot zover alle kritieken over een langzame processor en het ontbreken van 3D acceleratie (nu wordt weer getwijfeld of er stiekum toch geen 3D acceleratie op zit).

 2. maelebaert -

  Ik had bij antwoord 1 niet touchscreen van die so-lo eigenschappen, aangezien touchscreen zelfs op mijn oude sony ericsson is te vinden en niet tot een relatief nieuwe eigenschap van een toestel hoort.
  Maarja wie ben ik

 3. Martijn -

  Jaja, ook ik mag mij één van de gelukkige finalisten noemen πŸ˜› Maar we zijn er nog niet… Ben toch wel zeer benieuwd wat het eindspel precies inhoudt, spannend! Daan en AAP: dank! :Y

 4. maxime -

  omg ik heb gewonnen!!!!!!!! kad gewoon meegedaan voor de fun
  sh** wat nu??? ken niets van nederland omg ???
  aan de man die mij gebeld heeft ik moet nog overleggen met mijn ouders want ik heb de dag er achter examen!! kan ik iemand sturen die mij vertegenwoordigd??mijn vader?
  dat is echt een gigantisch probleem
  totale en complete surprise nie normaal!

 5. Danijel -

  De winnaars zijn zojuist gebeld door mij! Dit zijn ze:

  Ruby (NL)
  Louise (NL)
  Jos (NL)
  Martijn (NL)
  Rick (NL)
  Maxime (BE)

  Gefeliciteerd alvast πŸ˜‰

  1. Alex de Widt -

   Ging echt om de 32GB.

   Als je goed had gekeken stond het [url=https://www.allaboutphones.nl/nieuws/2738/Search-for-N-Maak-kans-op-een-Nokia-N97-Vraag-4.html]antwoord[/url] van de vraag er ook bij. Lees de begin letters van de woorden maar van boven naar onder πŸ™‚ .

   3500 hoge kwaliteit muzieknummers
   25000 hoge kwaliteit foto's
   Geheugen
   Binnenin

   Volgens mij is het maar weinig mensen echt opgevallen πŸ™‚ .

 6. bolusdebeer -

  Sorry, maar ik heb bijvoorbeeld OVI-Services ipv OVI-Store. Dit naar aanleiding van jullie opmerking "Het antwoord op die vraag kun je vinden in [url=https://www.allaboutphones.nl/nieuws/1883/Nokia-kondigt-de-Nokia-N97-aan.html]dit[/url] artikel."

  Hier staat niks in over de OVI-Store! Zelfde geld voor Touchscreen ipv Touch.

  Hoop dus niet dat jullie niet al te kritisch naar de antwoorden kijken. :Y

  1. Alex de Widt -

   Dat zou niet uitgemaakt hebben hoor.

   Ging voornamelijk om de term Widgets als dat erin stond is de kans groot dat we het antwoord gewoon goed hebben gerekend.

 7. DerOllie -

  Niet allemaal goed bij mij, ik had "de dienst OVI" als laatste antwoord, terwijl Store er blijkbaar bij had gemoeten. Beetje miereneukerig, maar goed…:P

  1. Danijel -

   Najah we zijn niet zo heel scherp aangezien we Touchscreen ook goedrekenen bijv. Echter Ovi is gewoon heel Ovi en onlangs is Ovi Store gelanceerd, is toch wel echt een verschil πŸ™‚

   1. denise -

    Beetje jammer van dat laatste antwoord ik had ook Ovi..
    Omdat bij de eerste vraag eigenlijk ook ALLEEN 'touch' werd goedgerekend en niet touchscreen… Dacht ik neem geen risico en vul alleen Ovi in maarja helaas πŸ™

 8. Stef -

  @Daan: Gelden bij MC ook deze "goede" antwoorden. Aangezien ik TouchSCREEN, qwertyTOETSENBORD en 32 GB INTERN GEHEUGEN had? Thanks! πŸ™‚

  1. Danijel -

   Geen idee, maar omdat er wat onduidelijkheid was met de eerste vraag hebben we t iets minder scherp gedaan daarbij (bij ons dus).

 9. Ralf -

  Ik had deze antwoorden:
  Vraag1: touchscreen
  Vraag2: Widgets
  Vraag3: qwerty toetsenbord
  Vraag4: 32GB geheugen
  Vraag5: Ovi
  Is dat dan fout? of hoeft het niet helemaal precies goed te zijn?

 10. Danijel -

  Probleem met de vragen onderken ik wel. De antwoorden waren door Nokia opgegeven en overal het zelfde. Onze redenatie was dan weer wel dat iedereen mee moest kunnen doen.. Overigens heeft een flink gedeelte ze niet allemaal goed πŸ˜‰ (bijv: stylus ipv tobo)

   1. Danijel -

    Jup, ik gok dat een derde t minimaal fout heeft en dat is wel erg veel. Ik ga vanmiddag alles netjes uitzoeken dus dan weet ik meer.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriΓ«n dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters