Search for N – Maak kans op een Nokia N97 – Vraag 1

Nokia heeft in samenwerking met All About Phones en Mobilecowboys in Nederland een nieuwe actie bedacht om de introductie van de gloednieuwe Nokia N97 in te luiden: Search for N. Via deze actie geeft Nokia samen met All About Phones drie gloednieuwe Nokia N97’s weg! De eerste vraag kun je hieronder vinden.

Vanaf 26 mei tot en met 2 juni zal All About Phones op geselecteerde data stipt om 13:00 uur een vraag online plaatsen die je moet beantwoorden. Het antwoord op die vraag kun je vinden in dit artikel. Zodra je het antwoord weet op de vraag dan kun je jouw antwoord insturen via onze speciale actiepagina. Vervolgens zullen wij zes personen selecteren die alle vijf de vragen goed beantwoord hebben. Deze personen krijgen een uitnodiging voor een speciale finale op een nog nader bekend te maken locatie. Drie van de zes finalisten zullen dezelfde dag nog een gloednieuwe Nokia N97 mee naar huis krijgen van ons!

De eerste van de vijf vragen kun je hieronder vinden. Je antwoord kun je via deze pagina insturen. Lees voor dat je meedoet even goed de voorwaarden door die je hier kunt vinden. Meedoen betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden!

De eerste Search for N vraag luidt:

De Nokia N97 wordt het derde toestel van Nokia dat beschikt over een relatief nieuwe eigenschap. Over welke eigenschap hebben we het hier?

Search for N

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Martijn -

  Pfoe, gelukkig mag je bij deze (eerste) vraag nog een nieuw antwoord insturen…pfoe! Toch maar even gedaan dan… Leuke actie trouwens!

 2. Mobile Cowboys -

  Inderdaad, bij MC bepaalt de sneleid van inzenden na de laatste vraag 92 Juni, 13u) welke zes deelnemers uitgenodigd worden voor het eindspel. Natuurlijk moeten wel alle vijf de antwoorden exact kloppen πŸ˜‰

  Verder sluit ik mij aan bij adewidt. Het is handig om een paar hints af te wachten die zowel hier als bij MC via twitter gepost worden. Succes allemaal!

 3. Stef -

  Hiermee benadeel je dus de mensen die het goede antwoord WEL als een van de eerste hadden opgestuurd

  *Zoals ik dus… en Ollie blijkbaar*

  Of is het: "snel insturen" niet meer van toepassing aangezien MobileCowboys dit ook niet meer hanteert?

  1. Alex de Widt -

   Wij hebben vanaf het begin aangegeven dat bij ons het niet om de snelheid van insturen gaat.

   Bij MobileCowboys draait het wel om snelheid zover ik weet. Alleen zal daar de snelheid worden bepaald aan de hand van de laatste vraag zoals ik het begreep.

   Daarnaast zullen wij gedurende de dag dat de vraag online komt verschillende hints via ons twitter kanaal geven. Het is hier dus belangrijker om vijf correcte antwoorden te geven dan zo snel mogelijk. Zo kan het handig zijn om eerst wat hints af te wachten indien je niet geheel zeker bent van je antwoord.

   1. DerOllie -

    Jaaa hallo! Even de vraag veranderen nadat er al mensen antwoordt hebben gegeven? wat is dit nu weer?? ja ik klaag, want iedereen heeft (ik wel tenminste) me gericht op dat feit van het 2e toestel. Met deze aanpassing van tweede (2e) naar derde (3e) toestel weet ik hem ook wel :S πŸ™

   2. Alex de Widt -

    Ik denk dat je de vraag wel goed hebt beantwoord hoor, de meeste zien het als tweede toestel.

   3. Danijel -

    Het antwoord veranderd niet alleen was de vraag niet helemaal correct aangezien de N97 niet het tweede maar het derde toestel was met die eigenschap die wij zoeken. Mocht je alsnog denken dat jouw antwoord inderdaad verkeerd was daardoor dan kun je hem nog is in sturen. Bij de eerste vraag zullen we daar rekening mee houden πŸ™‚

   4. DerOllie -

    Hmm blijkt dat ik toch goed zat, mn antwoord is goed πŸ™‚ Toch vind ik vragen veranderen na de post datum een beetje krom… πŸ˜‰

   5. Alex de Widt -

    Heb DaannO al een harde schop gegeven en gezegd dat die volgende keer beter moet opletten πŸ˜‰ .

   6. DerOllie -

    Bedankt voor de feedback πŸ˜‰ Het is een storm in een glas water gebleken πŸ™‚

    Ik blijf wel mee doen hoor, het blijft gewoon een leuke actie πŸ˜‰

  1. Alex de Widt -

   Als je echt denkt dat je antwoord hierdoor fout is (wat ik niet verwacht), vul je het antwoord nogmaals in.

   Aan de invoertijden in de database kunnen we zien wat je laatste antwoord is. We zullen dit alleen voor de eerste vraag accepteren.

   Zie ook mijn opmerking van 16:20.

  1. Danijel -

   De antwoorden werden door Nokia opgegeven dus zijn niet door ons bedacht πŸ˜‰ Maar we zullen het richting het einde wel proberen wat lastiger te maken omdat je het zo lief vraagt πŸ˜›

   1. DerOllie -

    Nou het lijkt misschien sarcastisch bedoeld, maar dat was het niet. Was echt niet makkelijk :X

   2. Danijel -

    OW πŸ˜› Ze worden nog wel iets lastiger maar t is goed te doen. Ook twitter in de gaten houden voor hints πŸ˜‰

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriΓ«n dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters