Search for N – Maak kans op een Nokia N97 – Vraag 4

Nokia heeft in samenwerking met All About Phones en Mobilecowboys in Nederland een nieuwe actie bedacht om de introductie van de gloednieuwe Nokia N97 in te luiden: Search for N. Via deze actie geeft Nokia samen met All About Phones drie gloednieuwe Nokia N97’s weg! De vierde vraag kun je hieronder vinden.

Vanaf 26 mei tot en met 2 juni zal All About Phones op geselecteerde data stipt om 13:00 uur een vraag online plaatsen die je moet beantwoorden. Het antwoord op die vraag kun je vinden in dit artikel. Zodra je het antwoord weet op de vraag dan kun je jouw antwoord insturen via onze speciale actiepagina. Vervolgens zullen wij zes personen selecteren die alle vijf de vragen goed beantwoord hebben. Deze personen krijgen een uitnodiging voor een speciale finale op een nog nader bekend te maken locatie. Drie van de zes finalisten zullen dezelfde dag nog een gloednieuwe Nokia N97 mee naar huis krijgen van ons!

De vierde vraag van de vijf vragen kun je hieronder vinden. Hou ook goed onze Twitter-pagina in de gaten aangezien we daar de gehele dag hints zullen plaatsen om deze vraag goed te kunnen beantwoorden. Je antwoord kun je via deze pagina insturen. Lees voordat je meedoet even goed de voorwaarden door die je hier kunt vinden. Meedoen betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden!

De vierde Search for N vraag luidt:

Voor de vierde vraag zijn we wederom op zoek naar een vrij unieke eigenschap/specificatie van de Nokia N97. Gedurende de dag geven we woorden die je tot het antwoord moeten brengen. De woorden zullen zowel hier als via Twitter gecommuniceerd worden. Hieronder staat het eerste woord. Vul pas het antwoord in zodra je er zeker van bent (alleen het eerste antwoord telt). Wacht dus indien nodig op meerdere hints. Het tijdstip van jouw antwoord is, zoals de hele wedstrijd door, niet belangrijk.

 • ~ 3500 hoge kwaliteit muzieknummers
 • ~ 25000 hoge kwaliteit foto’s
 • Geheugen
 • Binnenin

~ (ongeveer)

Search for N 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Lars van Leeuwen -

  Ik had perongeluk vraag 1 twee keer opgestuurd.

  Wel met hetzelfde antwoord uiteraard. :Y

  Ben ik nu gediskwalificeerd? :S

 2. maelebaert -

  Er zit wel een bizar groot verschil tussen de moelijkheid aan de vragen.
  Bij vraag 1 zijn er zelfs met de hints nog 10.000 antwoorden mogelijk en valt het niet mee om te bedenken wat het is, terwijl bij deze vraag hoef je er niet langer dan een seconde over te doen:S

   1. Paul -

    Vraag 1 was ook mega makkelijk, enkel was er enige verwarring door het feit over de 'variant' van het antwoord dat MC en AAP gebruikten…

  1. Alex de Widt -

   Voor vraag één zijn er behoorlijk wat hints op onze Twitter pagina geplaatst. Ik weet niet of ze nog terug te zien zijn, maar dan is die niet heel lastig meer 🙂 .

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters