Search for N – Maak kans op een Nokia N97 – Vraag 5

Nokia heeft in samenwerking met All About Phones en Mobilecowboys in Nederland een nieuwe actie bedacht om de introductie van de gloednieuwe Nokia N97 in te luiden: Search for N. Via deze actie geeft Nokia samen met All About Phones drie gloednieuwe Nokia N97’s weg! De laatste vraag kun je hieronder vinden.

Vanaf 26 mei tot en met 2 juni zal All About Phones op geselecteerde data stipt om 13:00 uur een vraag online plaatsen die je moet beantwoorden. Het antwoord op die vraag kun je vinden in dit artikel. Zodra je het antwoord weet op de vraag dan kun je jouw antwoord insturen via onze speciale actiepagina. Vervolgens zullen wij zes personen selecteren die alle vijf de vragen goed beantwoord hebben. Deze personen krijgen een uitnodiging voor een speciale finale op een nog nader bekend te maken locatie. Drie van de zes finalisten zullen dezelfde dag nog een gloednieuwe Nokia N97 mee naar huis krijgen van ons!

De vijfde en gelijk de laatste vraag kun je hieronder vinden. Hou ook goed onze Twitter-pagina in de gaten aangezien we daar de gehele dag hints zullen plaatsen om deze vraag goed te kunnen beantwoorden. Je antwoord kun je via deze pagina insturen. Lees voordat je meedoet even goed de voorwaarden door die je hier kunt vinden. Meedoen betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden!

De antwoorden van alle vragen zullen 24 uur na het online gaan van deze vraag worden vrijgegeven. Dan sluit ook de wedstrijd Search for N.

De vijfde Search for N vraag luidt:

De Nokia N97 zal gebruik gaan maken van een nieuwe Nokia-dienst die onlangs live is gegaan. De nieuwe dienst is op 26 mei live gegaan en toen ook bij ons in het nieuws geweest. Welke dienst bedoelen we hier?

Search for N 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maelebaert -

  Yess finito, ik moet zeggen vond het wel een van de leukste quizzen sinds tijden, beter dan dat belspelgezeik of de o-zo uitdagende vragen van in de rust van je film op tv.
  nu hopen dat ik een van de gelukkige ben!!!!!!

 2. Stef -

  Nou Daan! 🙁 Lekker dan weer..! Haha, zorgt voor lekker veel administratieve rompslomp. Eerst vraag 1, en nu vraag 5! 😉 😀

  Hopelijk zal alles snel en eerlijk verlopen! Ben harstikke benieuwd naar de winnaars..!

  1. Alex de Widt -

   Valt wel mee hoor.

   We genereren eerst een willekeurige lijst (waarin alle telefoonnr max 1x voorkomen). Vervolgens lopen we die van boven naar onder door totdat we 6 winnaars hebben.

   Per telefoonnr vragen we alle ingevulde antwoorden op. Bij vraag 1 accepteren we eventueel een tweede antwoord en als vraag 4 2x is ingevuld met het antwoord van vraag 5 ertussen zien we dat snel genoeg. Verder pakken we eerste antwoord als mensen meerdere antwoorden hebben ingegeven.

   Daarna zullen we kijken of de deelnemer eerlijk heeft gespeeld. Dus niet meerdere keren heeft meegedaan onder verschillende nummers, e-mailadressen, namen etc. Ook zijn werknemers (en gezinsleden ervan) van All About Phones, Mobile Cowboys, Nokia (en agenten van Nokia) uitgesloten.

   Op deze manier zullen we op 6 winnaars uitkomen. Vervolgens zal Daan met de winnaars contact opnemen, de gegevens valideren en alle extra benodigde gegevens vragen voor de eindstrijd.

   Zo zal het in zijn werk gaan verwacht ik 😉 .
   Wel kan ik melden dat er erg veel mensen hebben deelgenomen aan de wedstrijd. Ik kan niet inzien of iedereen ook overal de juiste antwoorden heeft ingevuld.

 3. Jodyr -

  Bij de links van "actiepagina" en "deze" wordt je gelinkt naar een pagina voor vraag 4 :S

  Daar heb ik ook me antwoord gegeven. Toen ik me antwoord had gegeven kwam ik erachter dat ik op een pagina voor vraag 4 zat. Alsnog me antwoord gegeven bij de pagina voor vraag 5. Maar wel een beetje krom 🙁

  1. Alex de Widt -

   Hmm Daan heeft blijkbaar de linkjes niet aangepast.
   We zullen er in ieder geval rekening mee houden bij het nakijken, dus het heeft verder geen gevolgen.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters