Sharp Corner R: een telefoonscherm met ronde hoeken

Fabrikant Sharp werkt aan een bijzondere smartphone. Deze telefoon heeft een opmerkelijk scherm dat niet rechte, maar ronde ‘hoeken’ heeft. De smartphone zit nog in zijn ontwikkelingsfase. Het is dus nog onbekend wanneer deze opmerkelijke telefoon door Sharp wordt uitgebracht.

Sharp

Sharp is een schermfabrikant die wel vaker aan innovatieve vernieuwingen werkt. Zo heeft het al eens een randloos display getoond. Dit keer is Sharp een andere weg in geslagen en heeft een telefoon scherm met ronde hoeken ontworpen. Dit concept heet Corner R. De telefoon is nog niet op de markt, omdat het product nog niet af is.

schermafdruk-2016-10-07-11-47-41

Corner R

Anders dan andere smartphones, maakt Sharp gebruik van Corner R. Dit is een concept dat smartphones voorziet van échte rondingen. De software die gebruikt wordt om dit tot stand te brengen is de Free-Form Display-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat IGZO LCD-panelen in verschillende vormen gesneden kunnen worden. Het scherm van het testmodel dat nu getoond is, heeft een formaat van 5,2 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Verwachtingen

schermafdruk-2016-10-07-12-37-14De toekomst van het toestel is vooralsnog onzeker. Aangezien het concept nieuw is, zijn de verwachtingen dat de telefoons als warme broodjes over de toonbank vliegen. Officieel is het product nog niet af, dus heb geduld en wie weet heb jij de telefoon binnenkort wel in handen. Onze handen beginnen in ieder geval al te jeuken, met het zien van de foto’s van dit opmerkelijke toestel.

Ben jij van plan om deze smartphone te kopen als deze in de winkel ligt?

Bron: The Verge

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters