Sharp Corner R: een telefoonscherm met ronde hoeken

Fabrikant Sharp werkt aan een bijzondere smartphone. Deze telefoon heeft een opmerkelijk scherm dat niet rechte, maar ronde ‘hoeken’ heeft. De smartphone zit nog in zijn ontwikkelingsfase. Het is dus nog onbekend wanneer deze opmerkelijke telefoon door Sharp wordt uitgebracht.

Sharp

Sharp is een schermfabrikant die wel vaker aan innovatieve vernieuwingen werkt. Zo heeft het al eens een randloos display getoond. Dit keer is Sharp een andere weg in geslagen en heeft een telefoon scherm met ronde hoeken ontworpen. Dit concept heet Corner R. De telefoon is nog niet op de markt, omdat het product nog niet af is.

schermafdruk-2016-10-07-11-47-41

Corner R

Anders dan andere smartphones, maakt Sharp gebruik van Corner R. Dit is een concept dat smartphones voorziet van échte rondingen. De software die gebruikt wordt om dit tot stand te brengen is de Free-Form Display-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat IGZO LCD-panelen in verschillende vormen gesneden kunnen worden. Het scherm van het testmodel dat nu getoond is, heeft een formaat van 5,2 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Verwachtingen

schermafdruk-2016-10-07-12-37-14De toekomst van het toestel is vooralsnog onzeker. Aangezien het concept nieuw is, zijn de verwachtingen dat de telefoons als warme broodjes over de toonbank vliegen. Officieel is het product nog niet af, dus heb geduld en wie weet heb jij de telefoon binnenkort wel in handen. Onze handen beginnen in ieder geval al te jeuken, met het zien van de foto’s van dit opmerkelijke toestel.

Ben jij van plan om deze smartphone te kopen als deze in de winkel ligt?

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters