Sharp gaat haar Aquos-telefoons buiten Japan aanbieden

Sharp heeft in een persbericht aangegeven dat haar Aquos-telefoons vanaf nu ook buiten Japan op de markt gebracht zullen worden. Precieze details blijft de producent echter vaag over.

Sharp Aquos Phone the Hybrid 007SH

De Japanse-toestellen van Sharp staan bekend om het feit dat ze nieuwe technologieën altijd eerder geïmplementeerd krijgen dan in Nederland. Zo was de eerste 3D-telefoon een Japanse Sharp, en kondigde het bedrijf pas een waterbestendige Android-clamshell met 3D-scherm en 16-megapixelcamera aan. En met een beetje geluk kunnen we dat soort toestellen dus binnenkort ook in Europa verwachten.

Dat beetje geluk is daar wel voor nodig, want in haar Sharp niet bepaald duidelijk over hoe het nou precies in zijn werk gaat. Het persbericht heeft als titel “Sharp introduceert de Aquos-telefoon wereldwijd”, maar vervolgens gaat maar één zinnetje over dat onderwerp. Sharp vertelt dat er de toestellen ‘global phones’ zijn, die dus overal ter wereld kunnen werken. Maar alleen aan een Chinese release wil Sharp verder woorden vuil maken, terwijl in de titel toch echt wereldwijd staat.

Akihabaranews meldt dat de toestellen later dit jaar in Noord Amerika, Europa en China uitgebracht worden, en dat het om de hele Aquos-linuep gaat. Maar die twee feiten zijn niet in het persbericht terug te vinden, dus het is maar de vraag of dat ook echt klopt.

Bron: Nieuwstip | Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters