Sharp gaat haar Aquos-telefoons buiten Japan aanbieden

Sharp heeft in een persbericht aangegeven dat haar Aquos-telefoons vanaf nu ook buiten Japan op de markt gebracht zullen worden. Precieze details blijft de producent echter vaag over.

Sharp Aquos Phone the Hybrid 007SH

De Japanse-toestellen van Sharp staan bekend om het feit dat ze nieuwe technologieën altijd eerder geïmplementeerd krijgen dan in Nederland. Zo was de eerste 3D-telefoon een Japanse Sharp, en kondigde het bedrijf pas een waterbestendige Android-clamshell met 3D-scherm en 16-megapixelcamera aan. En met een beetje geluk kunnen we dat soort toestellen dus binnenkort ook in Europa verwachten.

Dat beetje geluk is daar wel voor nodig, want in haar Sharp niet bepaald duidelijk over hoe het nou precies in zijn werk gaat. Het persbericht heeft als titel “Sharp introduceert de Aquos-telefoon wereldwijd”, maar vervolgens gaat maar één zinnetje over dat onderwerp. Sharp vertelt dat er de toestellen ‘global phones’ zijn, die dus overal ter wereld kunnen werken. Maar alleen aan een Chinese release wil Sharp verder woorden vuil maken, terwijl in de titel toch echt wereldwijd staat.

Akihabaranews meldt dat de toestellen later dit jaar in Noord Amerika, Europa en China uitgebracht worden, en dat het om de hele Aquos-linuep gaat. Maar die twee feiten zijn niet in het persbericht terug te vinden, dus het is maar de vraag of dat ook echt klopt.

Bron: Nieuwstip | Marc

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters