Sharp toont buigbaar scherm voor smartphones

Fabrikant Sharp heeft haar buigbaarscherm aangekondigd die voor zowel smartphones als tablets dienst kan gaan doen. Het scherm heeft een resolutie van 540×960 pixels en is beschikbaar in een 3.4-inch formaat.

De flexibele schermen van Sharp zijn inmiddels officieel aangekondigd. Het gaat om vier verschillende schermen waarbij er slechts eentje echt flexibel is. Het flexibele scherm heeft als formaat 3.4-inch en een resolutie van 540×960 pixels mee gekregen. Desondanks verwacht Sharp dat het binnen afzienbare tijd ook grotere formaten kan fabriceren voor smartphones en tablets. De pixeldichtheid van het scherm is 326ppi.

Sharp heeft ook nog drie andere schermen aangekondigd die bedoeld zijn voor smartphones en tablets. Zo is een 4.9-inch aangekondigd dat over een resolutie van 720×1280 pixels beschikt en een 6.1-inch variant met een resolutie van 2560×1600 pixels. Dit laatste scherm heeft een pixeldichtheid van 498ppi. Tot slot heeft de fabrikant een 13.5-inch scherm de wereld in geholpen met een resolutie van 3840×2160 pixels.

Deze laatste drie schermen moeten volgend jaar verkrijgbaar zijn. Het buigbaarscherm zal pas over twee jaar op zijn vroegst in productie gaan.

Sharp buigbaarscherm 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters