De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch

Sinds de iPhone 6s heeft Apple 3D touch toegevoegd zijn lijn van smartphones, wat het interacteren met de toestellen een stuk intuïtiever zou moeten maken. Uiteraard kan het handig voor de dagelijkse apps, maar vooral bij games zou 3D touch voor een geweldige ervaring kunnen zorgen. Verrassend genoeg maken veel ontwikkelaars nog steeds geen gebruik van de technologie om  hun spellen immersiever te maken. Bij deze vijf shooters zit je echter helemaal goed als je weer behoefte hebt aan spanning, maar dan met een 3D touch.

Warhammer 40,000: Freeblade

In Warhammer 40,000: Freeblade wordt een jonge keizerlijke ridder geconfronteerd met vernietiging en destructie en besluit hij samen met de Dark Angels Space Marines hiertegen te strijden als Freeblade. In meer dan 170 missies kun je strijden voor glorie, eer en wraak en uiteraard doe je dat met 3D Touch. Druk op het scherm om met je wapen in te zoomen op je vijanden en druk nog harder nog verder te zoomen. Als je de druk van je vinger verlaagd, ga je weer terug naar de normale modus en kun je ervoor kiezen om wat harder dan eerst op je scherm te drukken om bijvoorbeeld voor een zwaarder wapen te gaan en korte metten met je vijand te maken.

Warhammer 40,000: Freeblade met 3D touch

 

Modern Combat 5

Ook in Modern Combat 5 wordt er gretig gebruik gemaakt van 3D Touch. Je kunt zowel in je eentje spelen als gebruik maken van de verschillende multiplayer opties. De 3D Touch gebruik je om te schieten, wanneer je wat druk uitoefent. Op deze manier kun je makkelijk rondlopen en richten op vervelende indringers en wat harder op het scherm drukken om je wapen af te vuren. Zo hoef je nooit je vinger van het scherm af te halen. Overigens kun je bij Modern Combat Versus ook heerlijk gebruik maken van 3D Touch.

Modern Combat 5

Into the Dead

Into the Dead brengt zombies voor je tot “leven” en in deze zombie apocalypse moet je alles op alles zetten om het maar te overleven. Hoewel het doel altijd is om te overleven, zijn er verschillende missiesets om te voltooien en mag je spelen met allerlei krachtige wapens. 3D touch gebruik je om extra hard weg te kunnen rennen, wanneer je net wat harder op je beeldscherm drukt.

Into the Dead

Survivor Royale

Vreemd genoeg zijn Survivor Royale, Rules of Survival en Knives Out allemaal hetzelfde spelletje, maar dan telkens net wat anders. Ze zijn ook gemaakt door dezelfde ontwikkelaar en deze keer vergeven we hem voor de App Store spam, aangezien de spelletjes nog best leuk zijn om te spelen. Je wordt gedropt samen met maximaal 99 andere mensen op een grote kaart. Je eerste doel is om een wapen te bemachtigen, zodat je jezelf uiteindelijk de laatste overlevende mag noemen. Je survivaltocht wordt wat vergemakkelijkt door 3D touch tijdens het schieten.

Survivor Royale

Guns of Boom

In Guns of Boom lijkt het er door de design stijl wat minder serieus aan toe te gaan, maar niks is minder waar. Je hebt maar liefst 48 wapens om uit te kiezen om vervolgens je werk te doen in een onconventioneel leger. Niemand vertelt je namelijk wat je moet doen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor met en tegen wie je wilt vechten. Het enige wat je hoeft te doen is je vijand in je vizier zien te krijgen en je wapen zal automatisch afrekenen met de ongelukkige ziel. Met 3D touch kun je nog beter mikken, zodat je vijanden echt geen enkele kans hebben.

Guns of Boom met 3D Touch

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters