Silicon Valley bewijst hoe uitermate bizar de iPhone X eigenlijk is

Apple’s iPhone X is op zijn zachtst gezegd controversieel. De heren van Silicon Valley hebben nu ook commentaar geleverd, in deze strak in elkaar gezette mashup van Funny or Die.

Apple iPhone X: controversieel toptoestel

We hebben jarenlang uitgekeken naar de iPhone X. Apple introduceerde met het nieuwe toestel eindelijk een gloednieuw design, na jaar op jaar het ontwerp uit 2014 in een nieuw jasje te hebben gestoken. Nou ja, nieuw, een lichtelijk opgeknapt jasje. De nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben dezelfde chip als de iPhone X, maar moeten wel nog een jaartje overwinteren met het oude design.

iPhone X selfie camera

Overigens weet die nieuwe chip het nog lang niet altijd van de iPhone 7 Plus te winnen. Maar goed, dat wordt uiteindelijk door ontwikkelaars opgelost. Veel apps zijn immers nog niet geoptimaliseerd voor iOS 11 en de nieuwe hardware van Apple’s nieuwe toestellen.

Maar goed, terug naar de iPhone X. Eindelijk heeft de techgigant een toestel met dunne schermranden onthuld. Xiaomi en Samsung pronken er al een tijdje mee, en ook fabrikanten als LG en half China zijn aan boord gesprongen. Apple’s implementatie is op zijn zachts gezegd controversieel.

We kunnen ermee leven dat het toestel geen gebogen schermranden heeft, al doet het wel af aan het futuristische design. Waarmee het moeilijker is om vrede te hebben, is de grote inham aan de bovenkant van het scherm. Ja, de rand is verder zeer dun, maar wat ons betreft had de fabrikant de gaten beter kunnen opvullen.

Silicon Valley vs iPhone X

De keuzes van Apple waren de afgelopen weken het onderwerp van een hoop hilarische tweets, video’s en andere ongein. Een creatieve ontwikkelaar besloot de opvallende inham zelfs naar Android te brengen. Ach, uiteindelijk zal het allemaal wennen. Maar goed, dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad, en de… Animoji.

De creatieve koppen bij Funny or Die hadden een briljant antwoord op de onthulling van Apple. Ze lieten de heren van Silicon Valley op Apple’s aankondigingen reageren. De HBO-serie over een ambitieuze startup is op zichzelf al hilarisch, laat staan als je de overdreven statements van Apple ermee combineert. Begrijp ons niet verkeerd, Apple maakt fantastische hardware. Maar de manier waarop het bedrijf alles als een grote revolutie aankondigt, is lachwekkend.

Check ook deze snelheidstest, tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 8 Plus. De uitslag is verrassend. Of check hoe je de inham van de iPhone X ook naar Android kunt brengen. Moet je dat willen? Absoluut niet, maar voor even is het hilarisch.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters