SimCity komt deze maand naar de iPhone toe

EA heeft aangekondigd dat het SimCity deze maand beschikbaar gaat stellen voor de iPhone. SimCity was één van de grootste titels van EA en deze moet het nu weer helemaal gaan maken op de iPhone.

Sinds er spelletjes zijn voor computers is SimCity niet mee weg te denken als game. Dit immens populaire spel was één van de eerste games die er op een PC te vinden was naast Le Suite Larry en PacMan. Het spel was erg verslavend doordat je een eigen stad kon bouwen geheel naar eigen smaak en deze vervolgens diende te onderhouden zodat de stad steeds groter werd en jij uiteraard meer geld hierdoor kreeg. EA gaat dit succesverhaal nu ook naar de iPhone brengen en later deze maand kunnen we dan ook SimCity spelen op onze iPhone voor ongeveer 10 euro. EA heeft de interface zo gemaakt dat alles makkelijk te vinden is het detail van het spel is erg groot, aldus de eerste previews. Ook is het een volwaardig spel zoals veel gebruikers dat al kennen van de normale pc versie, volgens meerdere sites heeft EA erg goed werk afgeleverd en is het een zeer indrukwekkend spel waaraan veel aandacht is besteed met name aan de details en de functionaliteit.

Het is nog onduidelijk wanneer het spel precies in de app store te vinden is, echter zou dat nou wel dit jaar moeten zijn. Wij weten alvast dat wij een nieuwe verslaving hebben gevonden op onze iPhone.

picture-21_01 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters