Simlockvrije iPhone SE uitverkocht in de Verenigde Staten

De simlockvrije variant nieuwe iPhone SE is in de Verenigde Staten compleet uitverkocht. Op de Apple-site is het toestel niet meer te leveren en de vroegste leverdatum is eind april.

Met het ontwerp van de iPhone SE grijpt Apple weer terug op het design van de iPhone 5 en 5S. Veel mensen waren sceptisch over het 4 inch-formaat aangezien we in een tijd leven waarin bijna alle smartphones een 5 inch-scherm of groter hebben. Toch lijkt het toestel het goed te doen aangezien het in de Verenigde Staten helemaal uitverkocht is. Het betreft zowel de 16 GB- als 64 GB-variant in alle kleuren.

Simlockvrij

Het is de simlockvrije versie die niet meer leverbaar is. Net als in Nederland, is het in de Verenigde Staten mogelijk om een toestel via een provider te kopen. Via een provider is het toestel dus nog gewoon te bestellen, maar als je hem los wilt bestellen moet je wachten tot eind april.

NederlandiPhone SE

In Nederland is het bijna net zo erg. Als je het toestel simlockvrij via de Apple-site bestelt in Nederland wordt het toestel pas vanaf 22 april geleverd. Ondanks dat velen kritisch waren verkoopt het toestel erg goed.

iPhone SE specificaties

De iPhone SE was vanaf 5 april beschikbaar in Nederland. Het toestel bevat een 4 inch-scherm en een 12-megapixelcamera. In principe is het een iPhone 6S met een kleinere body. Alle specificaties van de iPhone SE zitten erin, behalve 3D-Touch. Daarnaast is de selfiecamera van een minder hoge kwaliteit.

Prijzen

Het 16 GB-model kost in Nederland 489 euro en het 64 GB-model kost 589 euro. Met deze prijzen is het toestel ongeveer 200 euro goedkoper dan het topmodel waardoor Apple zich op dezelfde markt richt als met de iPhone 5C.

Bron: Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters