Simpel gaat over naar T-Mobile

Simpel en T-Mobile hebben bekend gemaakt dat de roze gigant prijsvechter Simpel zal inlijven. Simpel bljft bestaan, maar wordt onderdeel van T-Mobile.

Simpel

Simpel is een van de vele Mobile Virtual Network Operators die Nederland rijk is. De MVNO, die voorlopig nog op het netwerk van KPN werkt, biedt sim-only bundels aan. T-Mobile en Simpel hebben nu samen bekendgemaakt dat de provider Simpel zal inlijven. De ongeveer 100.000 klanten van Simpel zullen naar het netwerk van T-Mobile gemigreerd worden, en Simpel zal dan ook gewoon blijven bestaan als merk, alleen nu onder T-Mobile. Deze migratie zal in november dit jaar beginnen en tot begin 2011 duren. Financiële details van de deal zijn niet bekend gemaakt.

Volgens Simpel is de verkoop vooral geweest omdat een kleine partij als Simpel niet goed kan omgaan met de fluctuaties in de vraag naar mobiele dataverbindingen. T-Mobile zou dat wel kunnen als grote provider en de databundels van Simpel zullen na overname door T-Mobile dan ook op de schop gaan.

Bron: Telecom Update

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters