Simpel introduceert drie nieuwe bundels

Simpel heeft vandaag drie nieuwe bundels geïntroduceerd met onbeperkt bellen en sms’en. Jasper de Rooij, de directeur van Simpel, zegt dat er geen adders onder het gras zitten. Toch claimt GSM Info het tegendeel te bewijzen na de actievoorwaarden bestudeerd te hebben.

Simpel introduceert drie nieuwe bundels

De algemeen directeur van Simpel, Jasper de Rooij, zei in een interview: “Een telecomprovider hoort recht door zee te zijn, zonder addertjes onder het gras. Alleen dan verdien je als aanbieder het respect bij de consument”.

Toch is er in de actievoorwaarden een voorwaarde gevonden die de directeur tegen lijkt te spreken. Klanten die dit abonnement afsluiten, moeten 24 maanden dezelfde bundel houden. Zodra de klant besluit om zijn of haar bundel te veranderen, wat bij Simpel heel normaal is, vervalt de actieprijs.

Het komt er dus op neer dat je goed moet nadenken welke databundel het beste bij jou past. Je zit er namelijk 24 maanden aan vast als je graag onbeperkt wil blijven bellen en sms’en.

De nieuwe bundels van Simpel hebben 1 GB, 2 GB of 3 GB aan data voor respectievelijk 10, 15 of 20 euro. Alle bundels zijn inclusief onbeperkt bellen en sms’en. Als je wilt profiteren van deze actie, moet je voor 31 december van bundel wisselen, of een nieuw abonnement bij Simpel afsluiten.

Bron: GSM Info

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters