Simpel introduceert drie nieuwe bundels

Simpel heeft vandaag drie nieuwe bundels geïntroduceerd met onbeperkt bellen en sms’en. Jasper de Rooij, de directeur van Simpel, zegt dat er geen adders onder het gras zitten. Toch claimt GSM Info het tegendeel te bewijzen na de actievoorwaarden bestudeerd te hebben.

Simpel introduceert drie nieuwe bundels

De algemeen directeur van Simpel, Jasper de Rooij, zei in een interview: “Een telecomprovider hoort recht door zee te zijn, zonder addertjes onder het gras. Alleen dan verdien je als aanbieder het respect bij de consument”.

Toch is er in de actievoorwaarden een voorwaarde gevonden die de directeur tegen lijkt te spreken. Klanten die dit abonnement afsluiten, moeten 24 maanden dezelfde bundel houden. Zodra de klant besluit om zijn of haar bundel te veranderen, wat bij Simpel heel normaal is, vervalt de actieprijs.

Het komt er dus op neer dat je goed moet nadenken welke databundel het beste bij jou past. Je zit er namelijk 24 maanden aan vast als je graag onbeperkt wil blijven bellen en sms’en.

De nieuwe bundels van Simpel hebben 1 GB, 2 GB of 3 GB aan data voor respectievelijk 10, 15 of 20 euro. Alle bundels zijn inclusief onbeperkt bellen en sms’en. Als je wilt profiteren van deze actie, moet je voor 31 december van bundel wisselen, of een nieuw abonnement bij Simpel afsluiten.

Bron: GSM Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters