Simyo gaat vanaf februari 4G aanbieden aan haar klanten

Simyo zal vanaf februari 2014 haar klanten de mogelijkheid bieden om 4G te nemen. De virtuele provider maakt het daarnaast mogelijk om 4G elke maand aan en uit te zetten.

De virtuele provider van KPN roept klanten op om de 4G-service alvast te testen via een online formulier. Simyo zoekt momenteel 100 klanten die de zogenaamde Flex 4G-service willen gaan testen. Deze nieuwe dienst zal in februari 2014 geïntroduceerd gaan worden door de provider en maakt het mogelijk om 4G-snelheden op een smartphone te krijgen. Hierbij kan de klant elke maand de 4G-service aan en uit zetten via een app of via de website van Simyo.

Onduidelijk is nog wat de kosten zullen zijn voor de 4G-bundel en hoeveel data men zal krijgen. Ook de snelheden die klanten kunnen verwachten worden door Simyo nog niet gecommuniceerd. Simyo is wel de eerste virtuele provider die naar verwachting 4G zal gaan aanbieden in Nederland. KPN zal eind maart 2014 haar 4G-dekking in Nederland voltooid hebben waardoor Simyo alle consumenten in Nederland eveneens van 4G kan voorzien. Onduidelijk is nog wanneer KPN-dochter Telfort zal volgen.

Simyo Flex 4G 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters