Simyo komt met eigen sim only-bundels

Provider Simyo, vooralsnog alleen actief in de prepaid-markt, heeft een stap gewaagd in de postpaid-markt met een viertal nieuwe sim only-bundels.

Simyo nu in de lucht

De MVNO van KPN lanceerde die bundels een aantal dagen geleden op een opvallende manier: de site van de provider veranderde in een aangepaste kopie van de site van concurrent Ben en linkte ook naar die site. Later op de dag maakte Simyo bekend dat het om een hoax ging die door de provider zelf opgezet was en later volgden nog twee ballonnen op verschillende telecomredacties in Nederland.

Simyo wil vooral de nadruk leggen op service met haar nieuwe abonnementen. De abonnementen zijn maandelijks wijzig- en opzegbaar en zijn uitbreidbaar met een internet- of sms-bundel. Daarnaast heeft Simyo een gratis klantenservice en claimt het bedrijf je nooit door te verbinden. Ook claimt Simyo een klanttevredenheid van 98%.

Er zijn vier abonnementen: een met 50 minuten, een met 100 minuten, een met 250 minuten en een met 500 minuten. Die kosten respectievelijk €2,99, €4,99, €6,99 en €15,99. Daarbij betaal je de eerste minuut helemaal en daarna wordt je per seconde dat je belt afgerekend. Voor de databundels geldt een datalimiet van 1GB en daarna een prijs van €0,05 per MB.

Simyo sim only

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Johan -

    Deze abonnementen zijn exact hetzelfde als van de Ben abonnementen maar niet alleen op de tarieven of namen, maar ook op de voorwaarden, zoals contract termijn en kosten daarom heen. het is een eerder een kwestie van principe ga je voor [url=http://www.kpn.com]kpn[/url] of voor ben(t-mobile)

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters