Simyo komt met eigen sim only-bundels

Provider Simyo, vooralsnog alleen actief in de prepaid-markt, heeft een stap gewaagd in de postpaid-markt met een viertal nieuwe sim only-bundels.

Simyo nu in de lucht

De MVNO van KPN lanceerde die bundels een aantal dagen geleden op een opvallende manier: de site van de provider veranderde in een aangepaste kopie van de site van concurrent Ben en linkte ook naar die site. Later op de dag maakte Simyo bekend dat het om een hoax ging die door de provider zelf opgezet was en later volgden nog twee ballonnen op verschillende telecomredacties in Nederland.

Simyo wil vooral de nadruk leggen op service met haar nieuwe abonnementen. De abonnementen zijn maandelijks wijzig- en opzegbaar en zijn uitbreidbaar met een internet- of sms-bundel. Daarnaast heeft Simyo een gratis klantenservice en claimt het bedrijf je nooit door te verbinden. Ook claimt Simyo een klanttevredenheid van 98%.

Er zijn vier abonnementen: een met 50 minuten, een met 100 minuten, een met 250 minuten en een met 500 minuten. Die kosten respectievelijk €2,99, €4,99, €6,99 en €15,99. Daarbij betaal je de eerste minuut helemaal en daarna wordt je per seconde dat je belt afgerekend. Voor de databundels geldt een datalimiet van 1GB en daarna een prijs van €0,05 per MB.

Simyo sim only

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Johan -

    Deze abonnementen zijn exact hetzelfde als van de Ben abonnementen maar niet alleen op de tarieven of namen, maar ook op de voorwaarden, zoals contract termijn en kosten daarom heen. het is een eerder een kwestie van principe ga je voor [url=http://www.kpn.com]kpn[/url] of voor ben(t-mobile)

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters