Simyo komt met mega-belbundel voor beperkt aantal abonnees

Sim-only provider Simyo komt, geheel tegen de heersende trend in, met een mega-belbundel voor veelbellers. Het pakket bevat 1250 belminuten per maand voor 35 euro, en daar zit ook nog een databundel van 500 mb bij.

Veelbellers

Mensen die meer dan twintig uur per maand bellen met hun mobiele telefoon; ze bestaan nog steeds. Ook in het tijdperk van de smartphone die veel verschillende digitale manieren biedt om mobiel contact te leggen. Deze grootverbruikers zijn soms aan het stoeien met meerdere simkaarten, om maar niet over de belbundel heen te gaan. Er is bijna geen betaalbaar abonnement te vinden voor deze XXL-gebruikers.

De meeste providers hebben de belbundels juist afgestemd op klanten die steeds minder bellen. Een goed voorbeeld is Bliep, de provider die prepaid simkaarten verkoopt die helemaal zijn gericht op sms en mobiel internet.

Maar waar kunnen de grootverbruikers dan nog terecht? Op de onafhankelijke vergelijkingssite Bellen.com zijn maar vijf belbundels te vinden die meer dan duizend belminuten per maand bevatten. Ze kosten veelal rond de zestig tot honderd euro per maand. Soms hebben ze beperkingen zoals alleen bellen met abonnees van dezelfde provider of uitsluitend naar vaste nummers.

De enige provider die sinds kort een betaalbare mega-belbundel aanbiedt, is sim only provider Simyo. Vrij van de eerder genoemde beperkingen levert deze provider een zogeheten XXL-abonnement met maar liefst 1250 belminuten. Er bestaat geen enkele andere belbundel die zoveel minuten bevat voor zo weinig geld. Er zit binnen de prijs – nog geen 35 euro per maand – ook nog een databundel van 500 mb bij. En, niet onbelangrijk, de belbundel is maandelijks op te zeggen of te wijzigen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters