iPhone 6S is de meest aanbevolen smartphone

De iPhone 6S is volgens Telecompaper de meest aanbevolen smartphone van dit moment. Negen van de tien bezitters zou de telefoon aanbevelen aan vrienden, familie, kennissen en collega’s. Als tweede eindigt de iPhone 6 en derde is de Samsung Galaxy S6.

meest aanbevolen smartphone

Meest aanbevolen smartphone

Opvallend is dat deze telefoons een hogere Word-of-Mouth-score (WoM-score) hebben dan luxere varianten, zoals de iPhone 6S Plus en de Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Ook is het dus opvallend dat alleen Apple en Samsung in de top drie staan. Andere merken komen niet in het stuk voor.

Simyo meest aanbevolen provider

Van de postpaid providers is Simyo de meest aanbevolen provider, schrijft Telecompaper ook in zijn persbericht. Aan dit onderzoek deden bijna 8 duizend Nederlanders mee. Zij keurden de provider van hun postpaid abonnement. In totaal deden er elf providers mee aan deze keuring. Dit zijn KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, Simyo, Hollandsnieuwe, Ben, Youfone, Ziggo, Simpel en Telfort.

Simyo meest aanbevolen provider

Simyo Sim Only meest aanbevolen provider postpaidSimyo heeft dus de hoogste WoM-score: 69% van de Simyo-klanten zou de provider aanraden aan familie, vrienden, kennissen en collega’s. KPN is tweede met een WoM-score van 66%. Op de derde plaats staat T-Mobile met 63%. Het is onbekend wat de WoM-score van de overige acht providers is, maar volgens Telecompaper heeft elke provider minstens een score van 50%.

Simyo laat op zijn blog weten heel blij te zijn met het winnen van deze prijs. “We zijn heel blij dat we van alle providers opnieuw de hoogste WoM-score hebben, want de beste blijven is topsport”, vertelt de General Manager van Simyo, Bart Versteijlen. “Wij geloven in de kracht van tevreden bellers en moeten het ook échte van mond-tot-mondreclame hebben. We onderscheiden ons met goede service, een betrouwbaar netwerk en we geven onze bellers zoveel mogelijk controle. Natuurlijk is het super dat onze klanten hun tevredenheid delen met andere mensen! We blijven hard werken om ervoor te zorgen dat ze dit blijven doen.”

Het is niet de eerste prijs voor Simyo. Eerder dit jaar won de dochteronderneming van KPN al voor de zevende keer op rij de prijs voor beste mobiele provider van de Consumentenbond. Daarnaast werd Simyo als eerste telecomprovider ooit genomineerd voor het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland, om die prijs daarna nog te winnen ook.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters