Simyo verhoogt snelheid 4G

Klanten bij Sim Only-provider Simyo beschikken nu over een hogere 4G-snelheid. Hoewel de gemiddelde snelheid met 20 megabit per seconde hetzelfde blijft, is de maximum snelheid van Simyo’s Flex 4G-bundel nu 150 megabit per seconde.

Simyo simkaart
Bron: Simyo sim

Dat laat de provider weten op zijn blog. Dit was eerst een maximale snelheid van 25 megabit per seconde. Nogal een verschil, dus. Ter indicatie: Simyo’s 4G internet is zes keer zo snel geworden. De Simyo-klant hoeft hier niets extra’s voor te betalen. Flex 4G blijft 5 euro per maand kosten. De internetbundel houdt dan dezelfde grootte.

Simyo gebruikt het netwerk van KPN, dat landelijke 4G-dekking biedt. De Flex 4G-bundel is bij Simyo maandelijks aan en uit te zetten. Dit kan onder andere via de Mijn Simyo app voor iOS en Android. Daarnaast zijn de bundels voor bellen en internetten elke maand bij te stellen naar boven en beneden.

Simyo benadrukt dat de maximale snelheid van het versnelde 4G-netwerk van de provider alleen bereikt kan worden als het rustig op het netwerk is. De topsnelheid haal je waarschijnlijk niet in een voetbalstadion, maar de kans is groter als je midden in de nacht de topsnelheid bereikt. Simyo maakt gebruik van KPN’s LTE Advanced-netwerk om de nieuwe snelheden te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters