Simyo verhoogt snelheid 4G

Klanten bij Sim Only-provider Simyo beschikken nu over een hogere 4G-snelheid. Hoewel de gemiddelde snelheid met 20 megabit per seconde hetzelfde blijft, is de maximum snelheid van Simyo’s Flex 4G-bundel nu 150 megabit per seconde.

Simyo simkaart
Bron: Simyo sim

Dat laat de provider weten op zijn blog. Dit was eerst een maximale snelheid van 25 megabit per seconde. Nogal een verschil, dus. Ter indicatie: Simyo’s 4G internet is zes keer zo snel geworden. De Simyo-klant hoeft hier niets extra’s voor te betalen. Flex 4G blijft 5 euro per maand kosten. De internetbundel houdt dan dezelfde grootte.

Simyo gebruikt het netwerk van KPN, dat landelijke 4G-dekking biedt. De Flex 4G-bundel is bij Simyo maandelijks aan en uit te zetten. Dit kan onder andere via de Mijn Simyo app voor iOS en Android. Daarnaast zijn de bundels voor bellen en internetten elke maand bij te stellen naar boven en beneden.

Simyo benadrukt dat de maximale snelheid van het versnelde 4G-netwerk van de provider alleen bereikt kan worden als het rustig op het netwerk is. De topsnelheid haal je waarschijnlijk niet in een voetbalstadion, maar de kans is groter als je midden in de nacht de topsnelheid bereikt. Simyo maakt gebruik van KPN’s LTE Advanced-netwerk om de nieuwe snelheden te halen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters