Simyo verkozen tot beste prepaidprovider van 2014

Simyo is net als in 2013 ook voor 2014 gekozen tot beste prepaid provider van Nederland. Simyo blijft KPN en Vodafone voor, die als tweede en derde zijn geëindigd. Telfort en T-Mobile zijn vierde en vijfde.

Simyo verkozen tot beste prepaidprovider van 2014 simyobesteprovider

Organisator van de award is PrepaidSimkaart.net, dat aan de hand van negentien criteria onderzocht welke provider het op prepaid gebied het beste doet. Simyo zou zich het meeste van andere providers onderscheiden vanwege zijn Twitter-helpdesk.

Simyo is daar natuurlijk blij mee, zo schrijft het op zijn blog. “Via Twitter bieden we service op een snelle, toegankelijke en persoonlijke manier”, zegt Charlene Schmeltz, de Team Lead Social Media van Simyo. “Zo leren we onze klanten beter kennen tijdens het beantwoorden van hun vragen. We zijn blij dat dit voor waardering zorgt.”

Naast de goede helpdesk looft PrepaidSimkaart ook het goede bereik. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Daarnaast is Simyo volgens de site de goedkoopste aanbieder van prepaid. Hoewel Simyo dus de beste is over 2014, is PrepaidSimkaart ook te spreken over KPN.

“KPN heeft dit jaar de tweede positie veroverd omdat het onder andere een uitgebreider aanbod heeft wat betreft prepaid internet”, aldus de site. “Wij adviseren Simyo en alle andere providers die geen databundels van 500MB en 1GB hebben, deze aan het assortiment toe te voegen. Prepaid internet wordt namelijk alsmaar populairder en wij als consument moeten natuurlijk in onze behoeften worden voorzien!”

Het is onbekend of Simyo gehoor gaat geven aan dit verzoek, maar ze zijn blij met hun prijs. “We zijn trots dat PrepaidSimkaart.net ons wéér de beste prepaid provider vindt”, aldus Lieve Gerretsen, de Online Marketing Manager van Simyo. “We blijven hard werken om te bewijzen dat we de award hebben verdiend. Ons doel is natuurlijk om ook in 2015 weer de beste prepaid provider te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters