Simyo vernieuwt Mijn Simyo app

Telecomprovider Simyo heeft haar Mijn Simyo app geüpdatet. De app is voor zowel Android als iOS te downloaden en heeft een aantal handige nieuwe functies gekregen.

Simyo meldt dit in het eigen blog. Het design van de app is sterk verbeterd en bij het openen van de app zie je direct de essentiële gegevens staan, zoals resterend dataverbruik, resterend aantal belminuten en het aantal dagen dat je nog over hebt om dit te gebruiken.

Beveiliging van de Mijn Simyo app

De app is beter beveiligd en biedt klanten de mogelijkheid om een vijfcijferige pincode in te stellen. Er kan worden aangegeven of deze code telkens moet worden ingevuld of dat dit slechts eenmalig hoeft. Daarnaast is het ook mogelijk om zoals vanouds met je wachtwoord in te loggen

Eenvoudiger in gebruik

Ook is het bijkopen van MB’s is vereenvoudigd. Simyo heeft de app zo ingesteld dat het in één oogopslag te zien is of je buiten je bundel aan het verbruiken bent. Je kan dan heel eenvoudig wat extra data bijkopen. Voor vijf euro heb je 500 MB erbij.

Niet alleen mensen met een maandelijks abonement kunnen gebruik maken van de Mijn Simyo app, ook als je een prepaid abonnement hebt, dan is het heel simpel om tegoed bij te kopen via de app.

Meerdere telefoonnummers in één app

Er kunnen meerdere telefoonnummers aan de Mijn Simyo app worden toegevoegd. Handig als je bijvoorbeeld het gebruik van je kind wil. Voor elk telefoonnummer kun je een andere inlogcode instellen. Dankzij deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld je kind op jouw smartphone wél zijn eigen verbruik zien, maar niet die van jou.

Widget voor de Android-app

De Android-app heeft opnieuw een widget, hiermee zie je direct hoeveel minuten en MB’s je nog over hebt. Hiervoor hoef je de app zelf niet op te starten, waardoor je tijd bespaart.

VriendenDeal kortingslink

Simyo heeft een prima actie waarbij je tien euro korting op je rekening krijgt als een vriend of vriendin via jou een abonnement afsluit. De link om van deze actie gebruik te kunnen maken kan nu nog eenvoudiger worden gedeeld, rechtstreeks vanuit de app.

Wij vinden vooral de widget een hele fijne manier om snel inzichtelijk te maken hoeveel minuten en MB’s je nog over hebt.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters