Simyo voor zesde keer op rij beste provider

De Consumentenbond heeft Simyo voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot de beste provider van Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek onder 5500 panelleden.

Simyo voor zesde keer op rij beste provider tabel online mpm dec 2015 2

Elk halfjaar brengt de Consumentenbond een uitgebreid rapport naar buiten over de kwaliteit van providers in Nederland. Vandaag is bekend geworden dat Simyo de beste van Nederland is. De provider scoort op bijna alle vlakken een acht of hoger. Er wordt onder andere gelet op netwerkbereik, belkwaliteit en de prijs-kwaliteitsverhouding van de provider. Youfone, de nummer twee uit het onderzoek, scoorde net iets lager dan Simyo op het gebied van belkwaliteit, service en duidelijkheid van de tarieven.

Met winnaars zijn er ook verliezers. Volgens de Consumentenbond heeft Ben gemiddeld de meeste klachten. Vooral op het gebied van service en administratieve problemen doet de provider het erg slecht en scoort de provider lager dan een 7.

Opmerkelijk is dat het al de zesde keer op rij is dat Simyo als beste uit de bus komt. General Manager bij Simyo, Bart Versteijlen, zegt op het Simyo Blog het volgende: “Het is echt een eer om nu voor de zesde keer op rij deze award te winnen. Dit is onze favoriete prijs, omdat het klanten zijn die ons beoordelen”, zegt hij. “Zij staan bij Simyo altijd centraal, want wij geloven in de kracht van tevreden bellers. Het winnen van de Consumentenbond-prijs is een fantastische teamprestatie waar iedereen binnen Simyo het afgelopen jaar ontzettend hard voor heeft gewerkt.”

Het onderzoek van de Consumentenbond is gebaseerd op het oordeel van 5500 panelleden. Elke maand houden de leden bij hoeveel storingen er plaatsvinden en wat de algemene ervaring is bij de provider.

Bron: Consumentenbond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Ikea draadloos opladen Apple

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters