Simyo wint award voor beste Prepaid provider van 2015

Simyo is opnieuw verkozen tot de beste Prepaid provider van Nederland. De Sim Only-provider krijgt hiervoor een award van de website PrepaidSimkaart.net.

Simyo beste Prepaid provider

De award werd eerder deze week voor de derde keer uitgereikt. Simyo mag zich met het winnen van de award de beste Prepaid provider van 2015 noemen. Het dochterbedrijf van KPN won de award ook de eerste twee keren. KPN eindigt zelf als tweede en Vodafone bezet de derde prijs.

Beste Prepaid provider

Verrassende vierde is nieuwkomer Bliep, dat het netwerk van Tele2 gebruikt. Telfort, onderdeel van KPN, eindigt als vijfde. De uitslag is tot stand gekomen aan de hand van 22 toetsingscriteria. Er wordt onder andere gekeken naar tarieven, klantenservice en mogelijkheden met Prepaid internet.

Nieuw dit jaar is dat consumenten mee mochten stemmen op de beste Prepaid provider. In totaal werden er 2216 stemmen uitgebracht. Simyo ontving de meeste stemmen, maar onduidelijk is hoeveel precies. De provider is in ieder geval blij met het winnen van deze award.

Simyo is trots

“Vorig jaar was het ons doel om deze award ook dit jaar weer te winnen”, zegt Bart Versteijlen, de General Manager van Simyo. “Natuurwlijk zijn we heel blij en trots dat ons dit is gelukt. We werken er hard voor en vinden het een eer dat we onszelf opnieuw de beste Prepaid provider van Nederland mogen noemen.”

“Zeker omdat dit jaar de consument voor het eerst zijn stem mocht uitbrengen. Dit is een mooie beloning voor alle Simyo-medewerkers. Zij werken elke dag heel hard om ervoor te zorgen dat Simyo de beste Prepaid provider blijft.”

PrepaidSimkaart.net zegt er het volgende over. “Bij deze de hartelijke felicitaties namens het team van PrepaidSimkaart.net aan het gehele team van Simyo! Jullie zijn nu drie jaar op rij de beste Prepaid provider, maar volgend jaar zal het moeilijker worden aangezien wij Prepaid internet en 4G nog zwaarder gaan mee rekenen. Wij hopen dus dat jullie onze adviezen ter harte nemen en meer variatie in het aanbod zullen toevoegen”, aldus de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters