Siri-spraakherkenning zou ook naar iPhone 4 komen

De spraakherkenningsfunctie van de iPhone 4S, genaamd Siri, zou ook naar de iPhone 4 komen. Volgens berichten is Apple bezig om de virtuele gesprekspartner naar de oudere broer van de 4S te brengen.

siri

De iPhone 4 en de 4S lijken als twee druppels water op elkaar, maar onder de motorkap zijn er grote verschillen. Ook in de software: de Siri-spraakherkenning is tot dusver alleen voorbehouden aan de iPhone 4S. Het is een van de onderscheidende factoren van het toestel. Naast de verbeterde camera en de snellere processor.

De virtuele assistent, die met spraakcommando’s bediend kan worden, is in de taalgebieden waar Siri beschikbaar is al een groot succes. Siri is tot dusver alleen beschikbaar in Engels, Frans en Duits. Nederlands zit voorlopig nog niet in de planning. Maar vanwege het succes van Siri zou Apple nu wel bezig zijn om ook de iPhone 4 via een update van de luisterende assistent te voorzien.

Overigens zijn hackers er al in geslaagd om Siri aan de praat te krijgen op de iPhone 4. Als Apple deze mogelijkheid officieel maakt, is het wel de vraag of de fabrikant hiermee de verkoop van zijn nieuwste model in de weg loopt, want een van de argumenten voor bezitters van de vorige iPhone om over te stappen naar het nieuwere model vervalt dan.

Bron: Poccketnow

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters