Siri-spraakherkenning zou ook naar iPhone 4 komen

De spraakherkenningsfunctie van de iPhone 4S, genaamd Siri, zou ook naar de iPhone 4 komen. Volgens berichten is Apple bezig om de virtuele gesprekspartner naar de oudere broer van de 4S te brengen.

siri

De iPhone 4 en de 4S lijken als twee druppels water op elkaar, maar onder de motorkap zijn er grote verschillen. Ook in de software: de Siri-spraakherkenning is tot dusver alleen voorbehouden aan de iPhone 4S. Het is een van de onderscheidende factoren van het toestel. Naast de verbeterde camera en de snellere processor.

De virtuele assistent, die met spraakcommando’s bediend kan worden, is in de taalgebieden waar Siri beschikbaar is al een groot succes. Siri is tot dusver alleen beschikbaar in Engels, Frans en Duits. Nederlands zit voorlopig nog niet in de planning. Maar vanwege het succes van Siri zou Apple nu wel bezig zijn om ook de iPhone 4 via een update van de luisterende assistent te voorzien.

Overigens zijn hackers er al in geslaagd om Siri aan de praat te krijgen op de iPhone 4. Als Apple deze mogelijkheid officieel maakt, is het wel de vraag of de fabrikant hiermee de verkoop van zijn nieuwste model in de weg loopt, want een van de argumenten voor bezitters van de vorige iPhone om over te stappen naar het nieuwere model vervalt dan.

Bron: Poccketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters