Siri-spraakherkenning zou ook naar iPhone 4 komen

De spraakherkenningsfunctie van de iPhone 4S, genaamd Siri, zou ook naar de iPhone 4 komen. Volgens berichten is Apple bezig om de virtuele gesprekspartner naar de oudere broer van de 4S te brengen.

siri

De iPhone 4 en de 4S lijken als twee druppels water op elkaar, maar onder de motorkap zijn er grote verschillen. Ook in de software: de Siri-spraakherkenning is tot dusver alleen voorbehouden aan de iPhone 4S. Het is een van de onderscheidende factoren van het toestel. Naast de verbeterde camera en de snellere processor.

De virtuele assistent, die met spraakcommando’s bediend kan worden, is in de taalgebieden waar Siri beschikbaar is al een groot succes. Siri is tot dusver alleen beschikbaar in Engels, Frans en Duits. Nederlands zit voorlopig nog niet in de planning. Maar vanwege het succes van Siri zou Apple nu wel bezig zijn om ook de iPhone 4 via een update van de luisterende assistent te voorzien.

Overigens zijn hackers er al in geslaagd om Siri aan de praat te krijgen op de iPhone 4. Als Apple deze mogelijkheid officieel maakt, is het wel de vraag of de fabrikant hiermee de verkoop van zijn nieuwste model in de weg loopt, want een van de argumenten voor bezitters van de vorige iPhone om over te stappen naar het nieuwere model vervalt dan.

Bron: Poccketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Angelo -

    Dat Siri een succes is heb ik nog nergens gelezen, en ik lees HEEL wat internationale site`s. En Siri lijkt mij toch het minste argument om over te stappen naar de 4S. Denk eerder dat de betere Camera en de Processor de reden zijn. We zullen het aan de verkoopcijfers gaan merken als het naar de 4 geporteerd word,.

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters