Siteupdate Motorola laat nieuwe apparaten zien

Een siteupdate van Motorola die per ongeluk online lijkt te zijn gegaan, heeft foto’s van een aantal nieuwe toestellen van het bedrijf onthuld. Het gaat om de Xoom 2, Tracy XL, Slimline, Zaha, Targa en Pearl.

De eerste twee nieuwe apparaten zijn geen gewone telefoons. De Xoom 2 is natuurlijk een tablet, als opvolger van de Xoom. Het apparaat is duidelijk te zien op de linker screenshot hieronder, waar hij rechts achter de telefoon verborgen zit. Het geheel lijkt net wat strakker te zijn dan de tablet van Motorola die we nu kennen, maar de afbeelding is dusdanig vaag dat daar weinig over te zeggen valt. Verder zijn er geen details over de Xoom 2 bekend, maar de kans is zeker aanwezig dat dit de quadcore-tablet is waar we eerder over berichtten.

Het tweede apparaat, de Tracy XL, is helemaal apart. Het gaat namelijk om een horlogetelefoon, een genre binnen de telecomwereld dat al even stil ligt. LG probeerde het ooit met de GD910 Touch Watch Phone en Samsung had de S9110, maar daar houdt het wel een beetje mee op wat de grote fabrikanten betreft. Het apparaat van Motorola ziet er een stuk strakker en futuristischer uit, maar daar houdt ook meteen alle informatie die we erover hebben op.

Motorola Xoom 2 siteupdate

 

Motorola Tracy XL siteupdate

 

Dan is er nog een flink aantal ‘gewone’ telefoons, waarvan er twee echt duidelijk zichtbaar zijn op de screenshots van pocketnow. Dat zijn de Zaha en de Slimline, twee futuristisch uitziende telefoons die hoogstwaarschijnlijk op Android gaan draaien. Zoals met alle producten in deze lek, is dat alles wat we weten van de twee toestellen.

Enigszins verborgen in de screenshots zitten nog twee telefoons: de Targa en de Pearl. Die eerste hebben we al eens zien uitlekken. Dat toestel zou een qHD-scherm en een 13-megapixelcamera moeten hebben als we de eerdere geruchten mogen geloven. De Pearl weten we verder ook weinig vanaf, behalve dat de naam doet vermoeden dat het een design-toestel zal zijn.

Motorola Slimline siteupdate

 

Motorola Zaha siteupdate

 

Bron: Engadget

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters