Skyfire weer terug, maar nu niet allemaal tegelijk graag

Skyfire is weer terug in de App Store, en kan door iPhonebezitters weer worden gedownload. Als je mazzel hebt. Want het wordt nu in ‘batches’ beschikbaar gesteld, dus niet iedereen zal dit zeer gewilde artikel in de App Store aantreffen.

skyfirelogo

Skyfire is een revolutionaire internetbrowser die flash-websites en -filmpjes op de iPhone kan laten zien. De iPhone ondersteunt standaard geen flash. Maar wel html5, dat ongeveer hetzelfde kan. Skyfire stuurt een flash-website naar haar eigen servers, laat de flash-content vertalen in html5 en stuurt het sterk gecomprimeerd weer terug naar de iPhonebezitter, die vrijwel zonder vertraging de website kan raadplegen.

Deze work-around is voor een kleine drie dollar te koop en bleek zo geweldig populair dat de servers van Skyfire begonnen te kraken onder de vele downloads en gebruikers die flash-websites begonnen door te sturen. Skyfire is daarop even offline gegaan, maar komt nu dus met horten en stoten weer terug. Dus wie hem nog niet ziet verschijnen in de App Store, moet even geduld hebben. Binnenkort zal de app dan waarschijnlijk wel beschikbaar zijn.

Bron: The Unofficial Apple Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. aTom -

  Efkes corrigeren: het zijn niet de gebruikers van het iOS platform die beweren geen flash nodig te hebben, het zijn de makers. Als er nu één ding is dat mij ontzettend doet twijfelen om naar het superieure Apple (i)OS(x) over te stappen, is het wel deze houding van zijn makers. Morgen sluiten ze nog toegang tot mijn gmail en gcalenders af als het hun markteingwijze zo uitkomt. Ik speel geen spelletjes noch pornotoestanden op mijn werksystemen, maar het is niet aan meneer Jobs om uit te maken wat – inhoudswijze dan- op mijn systemen draait.

 2. Korben -

  Wat zijn ze dom bij skyfire; iedereen die wat rondneust op het net weet dat er geen enkele iphone of ipad bezitter geinteresseerd is in flash…:Y
  :Y

 3. Whistler -

  Sorry.. Vorige post bevat typefout. Overigens gaat het volgens mij niet om websites in flash maar alleen om flash video wat naar html 5 wordt geconverteerd.

 4. sanderd17 -

  eigenaardig toch, eerst zeggen alle iBoys dat ze geen flash nodig hebben, maar als er een app beschikbaarkomt om toch flash te kunnen bekijken, dan moet iedereen dat hebben. Heel eigenaardig.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters