Skype komt ook met eigen telefoon

De internetbeldienst Skype heeft ook een eigen mobiele telefoon gelanceerd genaam de 3 Skypephone. Skypers kunnen hiermee gratis naar andere Skype-abonnees bellen en sms’en.

De telefoon is ontwikkeld door de eBay-dochter en 3 en in samenwerking met Qualcomm zo aangepast dat deze met standaardfuncties zoals een adresboek en messaging overweg kan. De zogenoemde 3 Skypephone moet nog dit jaar op de markt verschijnen in Groot-Brittannië, Oostenrijk, Australië, Denemarken, Hong Kong, Italië en Zweden, zo heeft Skype maandag bekendgemaakt.

‘Skype is nu echt mobiel’, aldus directeur Michael van Swaaij. ‘Met deze nieuwe handset kun je gesprekken voeren met andere Skype-gebruikers terwijl je onderweg bent. Skype begon met het aanbieden van gratis bellen van pc naar pc en nu doen we hetzelfde met mobiele gesprekken met 3’.

De 3 Skypephone is voorzien van een 2megapixel-camera, een mp3-speler en een kleurenschermpje van 176×220 pixels. Via een geheugenslot kan er een microsd-kaartje van 1GB worden gebruikt. In Groot-Brittannië gaat de telefoon vijftig pond kosten in combinatie met een 3-abonnement.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters