Skype start grote promotieactie

Skype is een grote promotieactie begonnen om zijn SkypeOut-dienst bekender te maken wereldwijd. De actie houdt in dat je met Skype een maand lang gratis onbeperkt kunt bellen naar vaste lijnen in 40 verschillende landen.

Skype

Het abonnement waarvoor Skype reclame maakt heet ‘Unlimited World’ en kost normaal gesproken €10,29 per maand. Met het abonnement kun je onbeperkt bellen via Skype naar vaste lijnen in 40 verschillende landen en in een aantal van die landen zal ook het bellen naar mobiele nummers gratis zijn in deze maand. De actie is de gehele maand juli geldig en zal 31 juli dus weer afgelopen zijn.

Al eerder meldden we dat het erg goed gaat met Skype, het heeft in 2008 een omzet gedraaid van 153 miljoen dollar. Op dit moment zijn er ruim 443 miljoen gebruikers geregistreerd bij Skype. Al deze gebruikers hebben samen 23,6 miljard minuten gratis gebeld via internet en 2,9 miljard betaalde minuten gebeld met SkypeOut. Maar liefst 8% van het internationale belverkeer gaat al via Skype en het bedrijf is nog steeds aan het groeien. Moederbedrijf eBay heeft Skype voorgedragen voor een beursgang in 2010.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sven heesterman -

  skype out is een ontzettend aantrekkelijke dienst. Op het eerste gezicht tenminste…

  Ik heb een tijdje geprobeerd er gebruik van te maken. Met grote nadruk op "geprobeerd"

  Met skype out kan je een gewoon telefoonnummer aanvragen. Welliswaar niet in Nederland maar voor mij geen punt, de meeste van mijn klanten zitten in de UK. Met een uk nummer kunnen zij (en anderen) mij op een gewoon telefoonnummer bereiken terwijl ik aalleen maar online hoef te zijn om het gesprek aan te nemen. Precies wat ik nodig had!

  Ik heb een business abbo afgesloten omdat ik dan de btw kon aftrekken. Prima. En daar begon de ellende.

  De website, daar valt niet doorheen te komen. Wisselt de hele tijd tussen Engels en Nederlands, en het is onmogelijk om Engels als primare taal in te stellen. Ondertussen krijg je meldingen die je vertellen dat je je tegoed moet aanvullen maar er staat niet bij hoe dat moet. Als ik een mailtje stuur krijg ik na 5 dagen bericht, terwijl het aanvullen al na drie dagen had moeten gebeuren. Nee, want ik had inderdaad automatisch aanvullen aanstaan.

  Als jij nu niets van mijn berichtje begrijpt, dat is precies zoals deze skype dienst werkt. Begin er niet aan, het is hopeloos!

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters