Skype start grote promotieactie

Skype is een grote promotieactie begonnen om zijn SkypeOut-dienst bekender te maken wereldwijd. De actie houdt in dat je met Skype een maand lang gratis onbeperkt kunt bellen naar vaste lijnen in 40 verschillende landen.

Skype

Het abonnement waarvoor Skype reclame maakt heet ‘Unlimited World’ en kost normaal gesproken €10,29 per maand. Met het abonnement kun je onbeperkt bellen via Skype naar vaste lijnen in 40 verschillende landen en in een aantal van die landen zal ook het bellen naar mobiele nummers gratis zijn in deze maand. De actie is de gehele maand juli geldig en zal 31 juli dus weer afgelopen zijn.

Al eerder meldden we dat het erg goed gaat met Skype, het heeft in 2008 een omzet gedraaid van 153 miljoen dollar. Op dit moment zijn er ruim 443 miljoen gebruikers geregistreerd bij Skype. Al deze gebruikers hebben samen 23,6 miljard minuten gratis gebeld via internet en 2,9 miljard betaalde minuten gebeld met SkypeOut. Maar liefst 8% van het internationale belverkeer gaat al via Skype en het bedrijf is nog steeds aan het groeien. Moederbedrijf eBay heeft Skype voorgedragen voor een beursgang in 2010.

Bron: Telecompaper

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters