Slim horloge werkt samen met Androidtelefoon of iPhone

Steeds minder mensen met een mobiele telefoon dragen nog een horloge, omdat ze de tijd op het scherm van hun toestel kunnen zien. Maar soms komt er een horloge langs dat ook deze mensen moet bekoren, omdat het polsapparaat handig samenwerkt met de smartphone in de zak.

i'm watch

Dat is het geval met de i’m Watch, een horloge dat informatie kan uitwisselen met een iPhone of een Androidtelefoon. Het polshorloge biedt net als de Live-producten van Sony Ericsson een klein scherm dat telefoontjes, sms en e-mail kan doorgeven terwijl de smartphone waar die informatie feitelijk op binnenkomt, in de zak kan blijven zitten.

En je kunt er ook nog op zien hoe laat het is, hoewel die functie een beetje ondersneeuwt. Het horloge is overigens nog niet te koop, maar al in het eindstadium van ontwikkeling. Het kan al voorbesteld worden. Er zijn twee versies waarvan de hier getoonde de goedkoopste is. De dure versie heet i’m Jewel en de prijsrange loopt van 599 tot 11.999 euro. Dit horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen als goud, titanium en is bezet met diamanten. De kleurige horloges die bij dit verhaal staan, kosten 249 euro. De Italiaanse producent brengt deze laatste variant uit in een flink aantal kleuren.

Qua functies bieden de horloges een bluetooth verbinding met een nabije iPhone of Androidtelefoon. Er zit een speakertje in voor handsfree bellen. Via het touchscreen kunnen de bezitters van het kleinood Facebook-, Twitter- en Foursquare-updates bekijken, en foto’s die zich op de telefoon bevinden. Er komt een app store voor het horloge (de i’m Store) en ook een muziekwinkel (i’Music).

De specificaties van het scherm: 1,54 inch 240×240 pixels, kleuren TFT. Het horloge heeft 4Gb geheugen en 64 mb Ram, en een 600 mAh batterij. Het is te koop vanaf 31 oktober en te bestellen via deze website.

i'm watch

 

i'm watch

 

Bron: Gizmag

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters