Slim horloge werkt samen met Androidtelefoon of iPhone

Steeds minder mensen met een mobiele telefoon dragen nog een horloge, omdat ze de tijd op het scherm van hun toestel kunnen zien. Maar soms komt er een horloge langs dat ook deze mensen moet bekoren, omdat het polsapparaat handig samenwerkt met de smartphone in de zak.

i'm watch

Dat is het geval met de i’m Watch, een horloge dat informatie kan uitwisselen met een iPhone of een Androidtelefoon. Het polshorloge biedt net als de Live-producten van Sony Ericsson een klein scherm dat telefoontjes, sms en e-mail kan doorgeven terwijl de smartphone waar die informatie feitelijk op binnenkomt, in de zak kan blijven zitten.

En je kunt er ook nog op zien hoe laat het is, hoewel die functie een beetje ondersneeuwt. Het horloge is overigens nog niet te koop, maar al in het eindstadium van ontwikkeling. Het kan al voorbesteld worden. Er zijn twee versies waarvan de hier getoonde de goedkoopste is. De dure versie heet i’m Jewel en de prijsrange loopt van 599 tot 11.999 euro. Dit horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen als goud, titanium en is bezet met diamanten. De kleurige horloges die bij dit verhaal staan, kosten 249 euro. De Italiaanse producent brengt deze laatste variant uit in een flink aantal kleuren.

Qua functies bieden de horloges een bluetooth verbinding met een nabije iPhone of Androidtelefoon. Er zit een speakertje in voor handsfree bellen. Via het touchscreen kunnen de bezitters van het kleinood Facebook-, Twitter- en Foursquare-updates bekijken, en foto’s die zich op de telefoon bevinden. Er komt een app store voor het horloge (de i’m Store) en ook een muziekwinkel (i’Music).

De specificaties van het scherm: 1,54 inch 240×240 pixels, kleuren TFT. Het horloge heeft 4Gb geheugen en 64 mb Ram, en een 600 mAh batterij. Het is te koop vanaf 31 oktober en te bestellen via deze website.

i'm watch

 

i'm watch

 

Bron: Gizmag

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters