Smartphone schade – ADV

Als smartphone gebruiker draag je een aantal zorgen met je mee. Je bent bang dat je jouw telefoon laat vallen, dat je batterij leeg raakt en of jouw telefoon niet wordt gestolen. Smartrepair repareert verschillende defecten waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over bepaalde punten.

iPhone 6 gebroken scherm

Met Smartrepair heeft u snel en eenvoudig het gebruiksgemak van je telefoon terug. Wanneer er bijvoorbeeld defecten optreden bij jouw iPhone 5 kan dit voor veel ongemakken zorgen. Veel defecten kunnen gerepareerd worden door Smartrepair. Een iPhone 5 reparatie is bij Smartrepair bekend, zo repareert Smartrepair binnen 30 minuten jouw telefoon en krijg je 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen.

Naast het repareren van smartphones houdt Smartrepair jou graag op de hoogte van interessante feitjes. Namelijk de meest voorkomende schade aan een smartphone, de redenen voor de schade en wat de meeste mensen doen na de ontdekking van schade.

De meest voorkomende schade aan een smartphone zijn:

1. Krassen op de behuizing van de telefoon

2. Krassen op het scherm

3. Gebroken of gebarsten scherm

4. Waterschade

5. Gebroken behuizing

Smart repair

Toch blijkt dat velen er voor kiezen een schade niet te repareren. Een deel blijft zijn of haar telefoon gebruiken zoals het is en leert omgaan met de ongemakken die het met zich meebrengt. Velen vervangen de kapotte telefoon met een nieuwe of oude telefoon. Andere repareren de telefoon zelf of laten dit doen door een andere partij. Houdt er wel rekening mee wanneer je er voor kiest jouw smartphone zelf te repareren dat u onbewust extra schade kan toebrengen aan je smartphone. Laat je daarom van tevoren goed informeren en wees bewust van de risico’s.

De oorzaak voor schade loopt uit een. Een schade dankzij een val op de grond komt het meeste voor. Als tweede waterschade, naast het laten vallen in het water is het nat worden van je smartphone ook genoeg om voor eventuele schade te zorgen. Wanneer je een smartphone in je tas of zakken draagt met andere spullen kan het zijn dat jouw telefoon na verloop van tijd krassen oploopt. Krassen zijn niet te repareren. Wanneer het echter wel irritaties oplevert kan je er voor kiezen om het onderdeel volledig te vervangen. Om krassen te voorkomen kun je een goede screenprotector gebruiken en om je behuizing te beschermen kun je een hoesje om je telefoon doen. Bestaande krassen brengen echter wel een risico mee. Het glas van je scherm breekt namelijk sneller. Een gebarsten scherm kan gerepareerd worden door het glas en LCD-scherm van je telefoon te vervangen.

Waterschade is een lastige schade, zo is het vaak niet precies duidelijk welk defect er optreedt nadat je telefoon in contact is gekomen met water. Bij waterschade kan je het beste langs een reparatiebureau gaan, zo reinigt Smartrepair allereerst jouw telefoon en onderzoekt daarna wat er defect is. Na overleg begint Smartrepair met het repareren van de defecten.

Mocht jouw telefoon gebreken vertonen en je hebt geen idee wat er defect is? Neem dan contact op met Smartrepair, bekijk de homepage voor de contactgegevens. De oorzaak van het defect kan gevonden worden en na overleg kunnen wij beginnen met de reparatie.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters