Na de Galaxy S9: naar deze vijf aankomende smartphones kunnen we nu uitkijken

Eén van de grote toestellen waar de wereld vol verwachting naar uitkeek was de Samsung Galaxy S9. Deze is nu zo goed als uit en het is alweer tijd om de blikken te wenden naar de volgende aankomende toestellen. Deze vijf smartphones beloven ook glorieuze dingen te gaan doen.

LG G7 Neo

Het was even de vraag of de LG G7 Neo er wel aan zou komen, maar dat blijkt nu opgelost te zijn. De telefoon komt eraan en ja hij heeft inderdaad ook een notch. Er zijn nog geen officiële renders gelekt, maar er zijn natuurlijk wel onofficiële renders opgedoken. Deze zijn echter gebaseerd op oudere schetsen, van wat misschien de geschrapte versie van het toestel zou kunnen zijn. Aan de achterkant zou de LG G7 Neo komen met een verticale dubbele camera met daaronder een vingerafdrukscanner. Onder de motorkap krijgt het toestel de welbekende Snapdragon 845 chipset in combinatie met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Het 6 inch display komt verder met een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18:9.

LG G7 Neo

Motora G6 Play

Motorola komt dit jaar nog met een paar verschillende smartphones, waaronder de Motorola G6 Play. Per ongeluk lekte een Taiwanese regulator al echte beelden van het toestel, wat jammer is voor Motorola maar fijn voor de fans. Het toestel komt met een 5,7 inch display met een beeldverhouding van 18:9. Het is een budgetmodel, dus geen Snapdragon 845 maar in plaats daarvan een Snapdragon 430 in combinatie met 3GB of 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslagruimte.

Motorola Moto G6 Play
Eerder gelekte renders

Nokia 8 Pro

Ook HMD global heeft na de onthulling van verschillende smartphones op MWC 2018 nog meer op het programma staan, namelijk de Nokia 8 Pro. De focus van de Nokia 8 Pro zou op krachtigere hardware en een verbeterde camera liggen. Over het toestel zijn nog niet zoveel specificaties bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal hij met een Snapdragon 845 chipset komen met achterop een Penta Lens inclusief optische zoom.

Nokia 9

Ook de Nokia 9 zou dit jaar nog moeten uitkomen. Over dit toestel is er zowaar nog minder bekend. Er wordt gespeculeerd over een 5,7 inch display. Bijzonder aan het display zou zijn, dat er een vingerafdrukscanner in verwerkt zou zitten. Hiermee zou de Nokia 9 één van de weinige toestellen zijn, die gebruik maakt van de technologie.

HTC U12

Ook van HTC kunnen we dit jaar weer mooie dingen verwachten. De HTC U12 zou komen met een 6 inch Super LCD display met een Quad HD resolutie en een beeldverhouding van 18:9. Ook de U12 wordt uitgerust met een Snapdragon 845 chipset en krijgt daar 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte bij. Het is een bekende combinatie dit jaar en we zijn benieuwd wat de smartphone nog meer te bieden heeft.

HTC U12

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters