De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee

Eén van de belangrijkste features van de telefoon is de batterij en natuurlijk vooral hoe lang met je met je toestel bezig kunt gaan zonder op te hoeven laden. PhoneArena is met de bekendste modellen aan de slag gegaan en heeft een lijst opgesteld van de batterijlevensduur. Deze vijf toestellen zouden het langst meegaan.

LG V30

De LG V30 zou 9 uur en 34 minuten gebruikt kunnen worden, voordat opladen toch echt nodig is. De smartphone was één van de grote vlaggenschepen van 2017 en komt met een dubbele camera inclusief de grootste lensopening voor een smartphone ooit.

Waar de V20 was uitgerust met een tweede scherm, is dit extra scherm virtueel geworden bij de V30. Verder zou hij goed tegen een stootje kunnen, doordat LG heeft gekozen voor een H-vormige constructie.

LG V30

iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus moet zich als het lelijke vriendinnetje hebben gevoeld tijdens het onthullingsevenement, waarbij ook de iPhone x voor het eerst werd geshowd. Desondanks mag het toestel er toch ook zijn en scoort hij goed met zijn batterij. Deze zou 10 uur en 35 minuten meegaan. Het toestel is uitgerust met Apple’s krachtige A11 Bionic chip en de camera levert mooie foto’s.

iPhone 8 Plus

Huawei Mate 10 Pro

Hoewel Amerikaanse inlichtendiensten waarschuwen dat je geen toestellen zou moeten kopen van Huawei, zou de Huawei Mate 10 Pro toch wel een fijn toestel zijn om te hebben. Hij komt met een 4000mAh batterij, die maar liefst 12 uur en 5 minuten zou meegaan. De Kirin 970 chipset heeft een neural processing unit, welke is uitgerust met kunstmatige intelligentie. Deze zorgt ervoor dat allerlei processen efficiënter gebeuren en dat de camera objecten kan herkennen.

Huawei Mate 10 Pro

Blackberry KEYone

Ook de Blackberry KEYone staat hoog op de lijst met betrekking tot de batterijlevensduur. De batterij van de KEYone gaat dan ook een indrukwekkende 12 uur en 26 minuten mee. Het toestel combineert Android met bekende Blackberry elementen, zoals een fysiek toetsenbord, en is uitgerust met een Snapdragon 624. Het is een robuuste smartphone, zoals we van Blackberry gewend zijn, maar wel een stuk eleganter dan de oudere garde.

Blackberry KeyOne

 

Blackberry Motion

De grote winnaar zou de Blackberry Motion zijn. De batterij van deze smartphone zou het een whopping 13 uur en 23 minuten volhouden. Deze Blackberry komt zonder fysiek toetsenbord, maar is wel weer uitgerust met dezelfde Snapdragon 624 chipset als zijn voorganger: de KEYone. Hoewel vorig jaar vingerafdrukscanners massaal naar de achterkant van toestellen verdwenen, vinden we deze bij de Motion nog gewoon aan de voorkant bij de fysieke homeknop. Het toestel is de allereerste Blackberry, die waterdicht is met zijn IP67 certificering.

BlackBerry Motion

Batterij Galaxy S8 Active stiekem ook topper

Overigens staat de Samsung Galaxy S8 Active ook hoog op de lijst met een batterijlevensduur van 10 uur en 57 minuten. We hebben dit toestel echter niet besproken, omdat hij in Nederland niet echt goed verkrijgbaar is. Maar als je hem toch ergens kunt scoren, weet dan dat hij ook lekker lang meegaat.

batterij smartphones PhoneArena

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters