'Smartwatch van LG gaat G Health heten'

Fabrikant LG heeft de merknaam ‘G Health’ geregistreerd bij het Amerikaans Patenten en Handelsmerken bureau. Bij de registratie specificeert de fabrikant dat ze de merknaam mogelijk wil gaan gebruiken voor een toekomstig horloge.

Er is nog weinig bekend over het aanstaande smartwatch van LG maar gezien concurrenten Samsung en Sony hun modellen al op de markt hebben is het aannemelijk om te denken dat LG spoedig zal volgen. In de aanvraag valt dan ook te lezen dat de naam ‘G Health’ gebruikt kan worden voor een horloge dat data terug kan sturen naar een mobiele telefoon.

De naam ‘G Health’ impliceert dat LG vooral in gaat zetten op fitness-applicaties met het horloge. Concurrent Samsung heeft ook een stappenteller en enkele gezondheids-toepassingen in haar Galaxy Gear-horloge ingebouwd. Mogelijk wil LG haar flexibele displays gaan gebruiken voor de ontwikkeling van haar horloge. Eerder deze maand kondigde LG haar eerste telefoon met een gebogen scherm aan: de LG G Flex.

Er is nog niks bekend over wanneer LG een eventueel horloge wil lanceren. Aangezien er nog weinig informatie over het toekomstige product is uitgelekt verwachten we dat het nog wel even zal duren voordat de ‘G Health’ het daglicht ziet.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters