'Smartwatch van LG gaat G Health heten'

Fabrikant LG heeft de merknaam ‘G Health’ geregistreerd bij het Amerikaans Patenten en Handelsmerken bureau. Bij de registratie specificeert de fabrikant dat ze de merknaam mogelijk wil gaan gebruiken voor een toekomstig horloge.

Er is nog weinig bekend over het aanstaande smartwatch van LG maar gezien concurrenten Samsung en Sony hun modellen al op de markt hebben is het aannemelijk om te denken dat LG spoedig zal volgen. In de aanvraag valt dan ook te lezen dat de naam ‘G Health’ gebruikt kan worden voor een horloge dat data terug kan sturen naar een mobiele telefoon.

De naam ‘G Health’ impliceert dat LG vooral in gaat zetten op fitness-applicaties met het horloge. Concurrent Samsung heeft ook een stappenteller en enkele gezondheids-toepassingen in haar Galaxy Gear-horloge ingebouwd. Mogelijk wil LG haar flexibele displays gaan gebruiken voor de ontwikkeling van haar horloge. Eerder deze maand kondigde LG haar eerste telefoon met een gebogen scherm aan: de LG G Flex.

Er is nog niks bekend over wanneer LG een eventueel horloge wil lanceren. Aangezien er nog weinig informatie over het toekomstige product is uitgelekt verwachten we dat het nog wel even zal duren voordat de ‘G Health’ het daglicht ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters