SMS-bundel blijft meest gebruikte aanvulling op telefoonabonnement

Uit een onderzoek van Telecompaper, gehouden onder de eigen leden, is gebleken dat weinig mensen gebruik maken van een ongelimiteerde databundel voor mobiel internet.

I love texting

Van de mensen die met het onderzoek hebben meegedaan heeft 67% aangegeven dat zij geen extra abonnement hebben naast hun gewone abonnement. Onder de 33% van de ondervraagde die overblijven hebben mensen twee keer zo veel een extra sms-abonnement als een ongelimiteerde databundel voor mobiel internet. Opvallend in het onderzoek is dat de leeftijdgroep 19-39 vaker een internetbundel of sms-bundel heeft. In het onderzoek wordt pijnlijk duidelijk dat Mobiel TV en bundels voor goedkoop naar het buitenland bellen bij helemaal niemand echt in trek zijn. Dit onderzoek is uitgevoerd in april 2009.

Ook heeft Telecompaper een onderzoek gedaan naar de diensten die gebruikt werden door proefpersonen in de periode van augustus 2007 tot en met maart 2009. Hieruit bleek dat het versturen en krijgen van e-mails de meest populaire dienst is, maar het gebruik hiervan is tijdens de testperiode niet gestegen. Het gebruik van navigatiemogelijkheden met mobiel internet is deze periode wel enorm gestegen, terwijl mobiel bankieren en het downloaden van spelletjes en muziek op gelijk niveau bleven tijdens de onderzoeksperiode.

Bron: Telecompaper

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters