SMS'ende truckchauffeur veroorzaakt chaos

De Nederlandse politie hamert er zo op, niet bellen aan het stuur, laat staan SMS’en. De helft van de ‘misdadigers’, die in het programma ‘Blik op de weg’ verschijnen, bestaan uit personen die het niet konden laten naar hun telefoon te grijpen terwijl hun voet het gas pendaal nog eens verder ‘mishandelt’.

auto rijdt in water

Gelukkig zijn Nederlanders niet de enige, die graag praten in de auto, maar een handsfree set te duur vinden. Ook Amerikanen besteden het geld liever aan iets anders. Het volgende voorval vond deze week dan ook plaats in de omgeving van New York. Een Amerikaanse ‘trucker’ dacht met een hand te kunnen bellen en met de anderen te kunnen SMS’en, voor vrouwen is dit natuurlijk een makkelijke opdracht, maar de man in kwestie dacht ook nog eens zijn truck op de weg te kunnen houden. Geen wonder dan ook dat het zwaargewicht in ramde op een auto om vervolgens in een zwembad tot stilstand te komen. Een 68-jarige vrouw en haar 8-jarige neefje,inzittende van de geramde auto, zijn bij dit omval gewond geraakt. Gelukkig kwamen ze er met lichten verwondingen van af.

De 25-jarige truckchauffeur krijgt een bekeuring voor roekeloos rijden, evenals mobiel bellen tijdens het rijden en te dicht op anderen rijden. Zijn telefoons zal hij voorlopig niet meer aanraken als hij achter het stuur zit, net als overigens een aantal trambestuurders en machinisten die in het verleden eveneens chaos veroorzaakte, door achter het stuur te SMS’en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Annoniem -

    [Mierenneukmodus] Verongelukt = door een ongeluk omkomen of tenietgaan, dus dan kunnen ze er niet met verwondingen levend vanaf komen denk ik [/mierenneukmodus]

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters