Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map

Waar Snapchat eerst redelijk uniek was in dat het bijvoorbeeld beelden maar voor een bepaalde tijd zichtbaar maakte, zijn veel apps tegenwoordig ook uitgerust met soortgelijke features. Om toch weer te proberen zich te differentiëren van andere apps is Snapchat nu uitgerust met een nieuwe feature: de Snap Map. Dit is een vrolijke kaart waarop je kunt zien waar je Snapchat vrienden zijn en wat ze aan het doen zijn. 

Snaps uit Our Story komen tevoorschijn op de Snap Map

Om de kaart te voorschijn te halen hoef je simpelweg naar de camera tab te gaan en een uitzoom beweging te maken op het scherm. Op de kaart kun je Snaps van je vrienden over de hele wereld bekijken. Hiervoor moet een Snap wel in Our Story worden toegevoegd.  Om een specifieke Snapchat vriend te vinden kun je de naam van de desbetreffende persoon in het zoekveld invoeren.

Snap Map

Vind je vrienden en bekijk wat ze aan het doen zijn

Wanneer iemand zijn locatie met je deelt verschijnt hun Actionmoji op de kaart. De locatie wordt echter pas geupdate wanneer je de app weer opent. Wanneer vrienden hun Bitmoji account hebben gelinkt aan Snapchat kom je naast hun locatie ook te weten wat ze precies aan het doen zijn.

Niet iedereen hoeft alles te zien

Om toch nog enigszins privacy te hebben zijn er een paar verschillende opties. Wil je niet dat je vriendin zit dat je stiekem met vrienden in de kroeg zit, dan kun je de Ghost modus inschakelen. Op deze manier wordt je locatie niet gedeeld. Met My Friends kunnen al je vrienden zien waar je uithangt. Als er alleen bepaalde vrienden zijn die mogen zien waar je bent, kun je met Select Friends alleen diegene selecteren waar je je locatie mee wilt delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters