Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map

Waar Snapchat eerst redelijk uniek was in dat het bijvoorbeeld beelden maar voor een bepaalde tijd zichtbaar maakte, zijn veel apps tegenwoordig ook uitgerust met soortgelijke features. Om toch weer te proberen zich te differentiëren van andere apps is Snapchat nu uitgerust met een nieuwe feature: de Snap Map. Dit is een vrolijke kaart waarop je kunt zien waar je Snapchat vrienden zijn en wat ze aan het doen zijn. 

Snaps uit Our Story komen tevoorschijn op de Snap Map

Om de kaart te voorschijn te halen hoef je simpelweg naar de camera tab te gaan en een uitzoom beweging te maken op het scherm. Op de kaart kun je Snaps van je vrienden over de hele wereld bekijken. Hiervoor moet een Snap wel in Our Story worden toegevoegd.  Om een specifieke Snapchat vriend te vinden kun je de naam van de desbetreffende persoon in het zoekveld invoeren.

Snap Map

Vind je vrienden en bekijk wat ze aan het doen zijn

Wanneer iemand zijn locatie met je deelt verschijnt hun Actionmoji op de kaart. De locatie wordt echter pas geupdate wanneer je de app weer opent. Wanneer vrienden hun Bitmoji account hebben gelinkt aan Snapchat kom je naast hun locatie ook te weten wat ze precies aan het doen zijn.

Niet iedereen hoeft alles te zien

Om toch nog enigszins privacy te hebben zijn er een paar verschillende opties. Wil je niet dat je vriendin zit dat je stiekem met vrienden in de kroeg zit, dan kun je de Ghost modus inschakelen. Op deze manier wordt je locatie niet gedeeld. Met My Friends kunnen al je vrienden zien waar je uithangt. Als er alleen bepaalde vrienden zijn die mogen zien waar je bent, kun je met Select Friends alleen diegene selecteren waar je je locatie mee wilt delen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters