Heiligschennis: Snapchat laat je nu snaps sturen zonder tijdslimiet

Snapchat heeft een flink aantal nieuwe functies aan de populaire app toegevoegd. Denk aan het versturen van snaps zonder tijdslimiet, het tekenen met emoji en meer!

Snapchat zonder tijdslimiet: heiligschennis?

Snapchat is nog altijd razend populair onder jongeren, al is Instagram met een inhaalslag bezig. De populaire app valt op door de mogelijkheid om foto’s met een tijdslimiet te plaatsen. Waar men op Facebook nog steeds je vakantie-kiekjes van twee jaar geleden kan bewonderen, kun je op Snapchat een foto na tien seconden kijkplezier laten verdwijnen.

Snapchat TV Snap TV

Dat scheelt niet alleen een hoop schaamte voor later, maar maakt Snapchat ook uniek. Je kunt bij het plaatsen van een foto een tijdslimiet kiezen tussen de een en tien seconden. Daar is nu echter verandering in gekomen. Sinds de laatste update kun je ook voor de optie ‘oneindig’ kiezen.

Degene die je foto ontvangt kan je kiekje dan zolang bewonderen als hij of zij wil. Ook kun je video’s nu laten loopen. Dan wordt je video steeds weer opnieuw afgespeeld, tot de kijker doortikt. Let wel: een snap verdwijnt nog steeds voor altijd als je de foto of video in kwestie sluit.

Tekenen met emoji en een magische gum

Kun je niet genoeg krijgen van emoji? Dan zul je positief verrast worden door deze nieuwe update. Het is nu namelijk mogelijk om met emoji te tekenen. Met behulp van de Emoji Brush laat je een spoor van emoji achter. De keuze is nog beperkt, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

Als laatste toevoeging hebben we de Magic Eraser. De Photoshop-achtige functie laat je een gedeelte uit je foto weggummen. Het lege vlak wordt vervolgens automatisch opgevuld. Zo kun je bijvoorbeeld een lelijke steen uit een grasveld weggummen. Dan wordt het gat dat ontstaat opgevuld met grassprieten. Het werkt lang niet altijd even goed, maar ach.

Ben je een echte emoji-kenner? Sommige emoji betekenen iets heel anders dan je denkt. Check ook hoe je zelf binnen enkele minuten foto’s leert bewerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters