Bitmoji: Snapchat voegt nieuwe functies toe

Snap Inc. gaat binnenkort de beurs op, maar ondertussen is het bedrijf nog druk bezig met nieuwe functies voor Snapchat. Zo zijn er vandaag bijvoorbeeld verschillende veranderingen doorgevoerd.

Snapchat zoekfunctie

Er zijn nieuwe functies toegevoegd, namelijk een zoekbalk en de Bitmoji. Snapchat-gebruikers kunnen een emoji als profielfoto inzetten. Dankzij de zoekbalk kun je makkelijker vrienden, groepen, uitgevers en stories sneller vinden. Op dit moment is de update alleen nog beschikbaar voor een klein groepje Android-gebruikers. De verwachtingen zijn dat deze functie komende tijd naar alle gebruikers wordt uitgerold, ook iOS-gebruikers. De universele zoekfunctie kun je bovenin de applicatie vinden. Bij het klikken op het zoekveld opent er een nieuw venster waarbij je suggesties voor vrienden vindt onder het kopje ‘Quick Chat.’

Bitmoji

Door op je eigen Bitmoji te klikken ga je naar je eigen profiel. Je kunt daar zien wie je recent hebt toegevoegd en kun je verhalen toevoegen aan ‘Our Story.’ Door een foto of video beschikbaar te stellen voor die functie wordt je foto automatisch aan het juiste thema of event toegevoegd. Om de Bitmoji te gebruiken moet je de app van Bitmoji downloaden. Ook moet je de laatste updates van beide apps downloaden.

Beurs

Door deze functies toe te voegen wordt er op het kritiekpunt ingehaakt dat de app niet gebruiksvriendelijk was. Voor beursgangers wordt het nu aantrekkelijker om een aandeel in Snapchat te kopen als deze op de beurs gaat. Ook komen er nieuwe advertentiemogelijkheden beschikbaar: bedrijven krijgen de mogelijkheid om een advertentieplek in de nieuwe zoekruimte te kopen.

Zo gebruik je de nieuwe zoekbalk:


Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Spotify KPN

Spotify’s aanbevelingen worden binnenkort een stuk beter lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters