Bitmoji: Snapchat voegt nieuwe functies toe

Snap Inc. gaat binnenkort de beurs op, maar ondertussen is het bedrijf nog druk bezig met nieuwe functies voor Snapchat. Zo zijn er vandaag bijvoorbeeld verschillende veranderingen doorgevoerd.

Snapchat zoekfunctie

Er zijn nieuwe functies toegevoegd, namelijk een zoekbalk en de Bitmoji. Snapchat-gebruikers kunnen een emoji als profielfoto inzetten. Dankzij de zoekbalk kun je makkelijker vrienden, groepen, uitgevers en stories sneller vinden. Op dit moment is de update alleen nog beschikbaar voor een klein groepje Android-gebruikers. De verwachtingen zijn dat deze functie komende tijd naar alle gebruikers wordt uitgerold, ook iOS-gebruikers. De universele zoekfunctie kun je bovenin de applicatie vinden. Bij het klikken op het zoekveld opent er een nieuw venster waarbij je suggesties voor vrienden vindt onder het kopje ‘Quick Chat.’

Bitmoji

Door op je eigen Bitmoji te klikken ga je naar je eigen profiel. Je kunt daar zien wie je recent hebt toegevoegd en kun je verhalen toevoegen aan ‘Our Story.’ Door een foto of video beschikbaar te stellen voor die functie wordt je foto automatisch aan het juiste thema of event toegevoegd. Om de Bitmoji te gebruiken moet je de app van Bitmoji downloaden. Ook moet je de laatste updates van beide apps downloaden.

Beurs

Door deze functies toe te voegen wordt er op het kritiekpunt ingehaakt dat de app niet gebruiksvriendelijk was. Voor beursgangers wordt het nu aantrekkelijker om een aandeel in Snapchat te kopen als deze op de beurs gaat. Ook komen er nieuwe advertentiemogelijkheden beschikbaar: bedrijven krijgen de mogelijkheid om een advertentieplek in de nieuwe zoekruimte te kopen.

Zo gebruik je de nieuwe zoekbalk:


Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters