Snapchat krijgt update met Custom Stories feature

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Snapchat waarin een enkele feature is toegevoegd aan de applicatie: de mogelijkheid om Custom Stories te maken. Het gaat om versie 10.9.0.0 van Snapchat en deze is beschikbaar voor wel iOS als Android in de Appstore en Google Play app.

Maak Custom Stories samen met vrienden

Om een Custom Story te maken kies je de Create Story optie rechtsboven op de Stories pagina. Het verhaal kan over alles gaan waar je maar over wil. Zo kan je ervoor kiezen om een Story over één van je vrienden te maken, een bepaald evenement of zelfs over een bepaalde locatie. Het bijzondere aan Custom Stories is dat je vrienden ook mee kunnen doen aan ontwikkelen van het verhaal. Hiervoor moeten ze wel eerst toestemming voor hebben gekregen. De feature is vooral bedoeld om het makkelijker te maken dingen met vrienden te delen tijdens groepsevenementen.

Snapchat Custom Stories

Niet voor iedereen

Het kan natuurlijk voorkomen dat een Story niet voor iedereen bedoeld is. Om te voorkomen dat persoonlijke informatie terecht komt bij iemand waar dat niet voor bedoeld is, kan zelf bepaald worden wie het recht heeft om de Story te bekijken. Om misschien bepaalde nationaliteiten niet te beledigen, is het ook mogelijk om de toegang tot Custom Stories te weigeren aan mensen uit bepaalde landen.

Wel actief blijven

Custom Stories blijven helaas niet altijd beschikbaar. Wanneer er in de laatste 24 uur geen toevoeging is gedaan aan het verhaal, zal de Story verwijderd worden. Het is dus wel de bedoeling dat iedereen regelmatig eraan denkt een contributie te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters