Snapchat-update brengt ‘World Lenses’ en meer

Snapchat heeft de laatste tijd een paar functies toegevoegd, zoals bijvoorbeeld afspeellijsten voor Snapchat-stories. Nu komt de app met nog meer nieuwe functies, waaronder zogenaamde World Lenses.

Snapchat

Snap Inc. is het bedrijf achter de populaire social media-app Snapchat. Deze naam is sinds eind september veranderd, waarbij het bedrijf tegelijkertijd een accesoire heeft toegevoegd, genaamd Snapchat Spectacles. Dit is een fysieke bril die een ingebouwd cameraatje heeft om video’s mee op te nemen. Dit heeft als voordeel dat je niet meer je smartphone tevoorschijn hoeft te halen als je wilt filmen. Nu kun je dit doen door middel van een knopje, wat op de bril zit.

World Lenses

De nieuwe update van Snapchat brengt onderandere World Lenses. Dit lijkt nogal op de selfiefilters die nu al te vinden zijn. Het verschil is echter dat World Lenses gebruik maakt van de omgeving, waardoor je voorwerpen kunt laten verschijnen op de omgeving in de telefoon. Met de selfiefilters heb je al de mogelijkheid om bijvoorbeeld hondenoren toe te voegen of lichaamsdelen zoals een mond te vervormen. Nu kun je bijvoorbeeld een aantal wolken toevoegen in de virtuele wereld door middel van Augmented Reality.

snapchat update 9.43.0

Je kunt dit proberen door de laatste versie van Snapchat, versie 9.43.0, te downloaden en te installeren op je toestel. Om het te activeren tik je een enkele keer op het scherm. Hierdoor krijg je naast de knop om foto’s te maken een paar opties om de omgeving te veranderen.

Andere toevoegingen

Naast deze World Lenses zijn er nog twee andere veranderingen in de applicatie. Als je een Snap aan het bekijken bent, kun je aan de linkerkant van je scherm tikken om de vorige Snap van die persoon te zien. Als je de foto ingedrukt houdt kun je de betreffende foto delen met andere vrienden.

Beschikbaarheid

De nieuwe update kun je downloaden in de Google Play Store of in de App Store van iOS. Let er wel op dat je minstens Android 4.1 en iOS 8.0 nodig hebt om de applicatie te kunnen downloaden.

Bron: AndroidPlanet

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters