Sobro: salontafel laadt je telefoon op, heeft speakers en houdt je drankjes koel

All About Phones gaat samenwerken met WANT. Hét online lifestyle magazine over vooruitgang. WANT.nl vertelt dagelijks hoe (nieuwe) ontwikkelingen van waarde kunnen zijn in jouw dagelijks leven. Dagelijks brengen wij samen met de serie Want to Know de leukste items op het gebied van Gear en Culture. Vandaag hebben we het over Sobro, een slimme salontafel.

Veroveren ‘slimme’ meubels je huis? Neem Sobro, dankzij deze salontafel hoef je nooit meer naar de keuken te lopen om een koud drankje te pakken. Alles waar je voor op zou moeten staan, vind je in deze salontafel.

Sobro lost gigantisch probleem op

De Sobro is dus niet zo maar een salontafel, het is een meubel dat een gigantisch probleem oplost. Niets is zo a-relaxt om op te staan tijdens een goede film. Dat maakt ‘m tot de beste salontafel in de historie. De vraag is echter hoe Sobro dit voor elkaar krijgt…

In het meubel zitten een mini-koelkast, speakers, led-lampen, usb-poorten en stroomaansluitingen. Er zit zelfs een la in waarin je de afstandsbedieningen en gamecontrollers kwijt kan. Wauw ;-). Je hebt dus altijd alles bij de hand en hoeft nergens meer voor op te staan. Behalve voor een sanitaire stop misschien.

salontafel

Hoe ziet ‘ie eruit?

Geen basic ontwerp, maar een moderne variant. Lekker strak, daar houden we van. De tafel zal in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt uit wit, hout of zwart kiezen. Bij alle drie de varianten blijft de glazen plaat zwart.

Sobro koffietafel

Wat kan de slimme tafel nou allemaal?

Laten we bij de glazen plaat beginnen. Het glas dient namelijk als touchscreen. Hiermee kun je de temperatuur, licht, Bluetooth en speakers mee bedienen.

Sobro koffietafel

De koelkast van Sobro maakt gebruik van een compressor, waardoor alles ijskoud blijft. De drankjes zullen dus altijd koud blijven. Chill! Wil je de temperatuur aanpassen? Dan doe je dat ook met het bedieningspaneel op de glazen plaat.

De Bluetooth-speakers zitten aan beide zijkanten van de tafel. Zodoende kun je het geluid van je televisie of smartphone aan de speakers koppelen. Naar verluid beschikken de speakers over een goede geluidskwaliteit (logisch) en een harde bastoon (leuk voor de onderburen).

Sobro koffietafel

Het opladen van je mobiele apparaten gaat ook gemakkelijk met de tafel. Aan de zijkanten van de tafel zitten twee USB-poorten en twee stroomaansluitingen. Daarnaast kun je in de avond met de led-lampen een prima sfeer creëren. De Philips Hue-lampen kunnen dus de deur uit.

Leuk zo’n high-tech salontafel, maar hoeveel kost ‘ie?

Praktische innovaties zijn nou eenmaal niet goedkoop. De Sobro is hier voor ongeveer zeshonderd euro te koop. Hopelijk wordt het niet zo’n crowdfundingschandaal als de Coolest Cooler.

Er zijn nog meer slimme meubels die je huis kunnen verrijken. Check bijvoorbeeld deze tafel die je eten heerlijk warm houdt en je drinken koud.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters