Software-tweaks Galaxy S4 komen ook naar Galaxy S III en Galaxy Note II

Een flink aantal software-verbeteringen in de Samsung Galaxy S4 komt ook op termijn naar de Glaaxy S III en de Galaxy Note II, meldt Samsung aan PC Magazine.

Samsung Galaxy S4 hands-on

PCMag interviewde Nick DiCarlo, een van de vicepresidenten van Samsung in de VS. DiCarlo merkte op dat ”veel” van de software-tweaks in de nieuwe Glaaxy S4 ook naar de eerdere generatie toestellen komt.

Letterlijk zei hij: ”Alles wat wij kunnen doen dat niet afhankelijk is van hardware, zoals infrarood, zullen wij zeker naar alle vlaggenschiptoestellen brengen.” Infrarood is een mogelijkheid die voorbehouden is aan de Galaxy S4, de S III en de Note II hebben geen infraroodpoort.

TMO News heeft een aantal dingen op een rijtje gezet die eigenaren van een S III of een Note II dus kunnen verwachten, gebaseerd op de presentatie van de Galaxy S4. Dat gaat om een heleboel softwareverbeteringen voor de camera, zoals Drama Shot waarbij meer dan honderd foto’s in slechts vier seconden worden geschoten en combineert tot één plaat. Ook kun je achteraf makkelijk onderdelen uit een foto wissen, kun je foto’s schieten waarbij de front- en de achtercamera gelijktijdig afdrukken zodat een foto in een foto ontstaat, en meer van dat soort dingen.

De S Translator (die nog niet met Nederlands werkt) komt dus blijkbaar ook naar de S III en de Note II. Daarmee kun je in negen talen een tekst inspreken, die door het toestel in een andere taal weer wordt uitgesproken. S Voice Drive is een andere nieuwigheid in de S4, waarbij je de telefoon met een spraakcommando sms’jes kunt laten voorlezen, wat handig is tijdens het autorijden. En S Health, een serie apps die samenwerkt met accessoires als een hartslagmeter.

Samsung heeft zelf een filmpje online gezet waarin de belangrijkste features voorbij komen. Dat is hieronder te zien. Onze hands-on met het toestel is hier te vinden.

Bron: TMO News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters