Software-tweaks Galaxy S4 komen ook naar Galaxy S III en Galaxy Note II

Een flink aantal software-verbeteringen in de Samsung Galaxy S4 komt ook op termijn naar de Glaaxy S III en de Galaxy Note II, meldt Samsung aan PC Magazine.

Samsung Galaxy S4 hands-on

PCMag interviewde Nick DiCarlo, een van de vicepresidenten van Samsung in de VS. DiCarlo merkte op dat ”veel” van de software-tweaks in de nieuwe Glaaxy S4 ook naar de eerdere generatie toestellen komt.

Letterlijk zei hij: ”Alles wat wij kunnen doen dat niet afhankelijk is van hardware, zoals infrarood, zullen wij zeker naar alle vlaggenschiptoestellen brengen.” Infrarood is een mogelijkheid die voorbehouden is aan de Galaxy S4, de S III en de Note II hebben geen infraroodpoort.

TMO News heeft een aantal dingen op een rijtje gezet die eigenaren van een S III of een Note II dus kunnen verwachten, gebaseerd op de presentatie van de Galaxy S4. Dat gaat om een heleboel softwareverbeteringen voor de camera, zoals Drama Shot waarbij meer dan honderd foto’s in slechts vier seconden worden geschoten en combineert tot één plaat. Ook kun je achteraf makkelijk onderdelen uit een foto wissen, kun je foto’s schieten waarbij de front- en de achtercamera gelijktijdig afdrukken zodat een foto in een foto ontstaat, en meer van dat soort dingen.

De S Translator (die nog niet met Nederlands werkt) komt dus blijkbaar ook naar de S III en de Note II. Daarmee kun je in negen talen een tekst inspreken, die door het toestel in een andere taal weer wordt uitgesproken. S Voice Drive is een andere nieuwigheid in de S4, waarbij je de telefoon met een spraakcommando sms’jes kunt laten voorlezen, wat handig is tijdens het autorijden. En S Health, een serie apps die samenwerkt met accessoires als een hartslagmeter.

Samsung heeft zelf een filmpje online gezet waarin de belangrijkste features voorbij komen. Dat is hieronder te zien. Onze hands-on met het toestel is hier te vinden.

Bron: TMO News

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters