Software unlock voor de iPhone 3G op 31 december verwacht

Het iPhone dev-team heeft via hun blog bekend gemaakt dat het op 31 december de software unlock gaat vrijgegeven voor de Apple iPhone 3G.

Gisteren maakte het dev-team via hun blog bekendgemaakt dat het op de laatste dag van dit jaar met een software unlock komt voor de Apple iPhone 3G. Jammer genoeg zitten er wel wat haken en ogen aan deze tool aangezien Apple in de tussentijd niet stil heeft gezeten om het de heren zo moeilijk mogelijk te maken. Zo dient je iPhone 3G te beschikken over baseband versie 2.11.07 wat inhoud dat je nog iPhone firmware 2.1 dient te draaien en mocht je al overgestapt zijn naar 2.2 dan zal de unlock niet meer werken op jou toestel. Daarnaast heb je om een softwarematige unlock met de nieuwe tool uit te voeren een iPhone 3G nodig met jailbreak, dit is nodig zodat de tool de software kan unlocken. De tool die nu bij het iPhone Dev Team in ontwikkeling is, zal iets anders zijn dan Pwnage of QuickPwn en krijgt ook een andere interface. Daaraan zal de komende dagen nog worden gewerkt, zodat uiteindelijk een tool ontstaat dat net zo gemakkelijk in gebruik is als QuickPwn of Bootneuter.

Jammer genoeg is er ook een kans dat de unlockmethode voor de iPhone 3G maar kortstondig werkt. Het gerucht doet de ronde dat Apple volgende maand twee nieuwe iPhones zal aankondigen, waaronder een kleinere ‘Nano’-versie van de smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters