Sonim komt met 3G-versie van haar Force-telefoon

Sonim heeft een 3G-versie gelanceerd van het toestel dat onlangs het wereldrecord behaalde op een valproef voor telefoons. Deze XP5300 Force is IP68-gecertificeerd en biedt dus mogelijkheden om snel te internetten.

Sonim XP5300 Force

Naast consumenten, richt Sonim zich ook vooral op werknemers in potentieel gevaarlijke sectoren met de Force. Dat blijkt wel uit het persbericht van Sonim, waar het bedrijf zich vooral uitlaat over zaken als een GPS-tracking feature waarmee je werkgever je altijd kan volgen als je een gevaarlijke baan in het veld doet. Dat kan het toestel vierentwintig uur lang blijven doen vanwege de 1950mAh-batterij. Daarmee kun je ook 22 uur aaneen bellen en het toestel kan 1500 uur standby staan.

De bescherming van het toestel is ook opnieuw verbeterd. Zo is het toestel nu dubbel ingespoten, met gehard rubber en een glasvezelmix. Daarnaast zit er een 1,5 millimeter dikke laag Gorilla Glass over het toestel en is de speaker beschermd met een laagje Gore voor optimale bescherming tegen water. Het toetsenbord is zo gemaakt dat hij ook met handschoenen aan makkelijk te bedienen is en alles waartegen je handschoenen aan kan doen kan het toestel ook hebben, inclusief kou tot -20 graden.

Verder maakt Sonim niet echt duidelijk of het toestel, behalve de 3G-verbindingen, anders is dan de XP3300 Force. Dat betekent dus waarschijnlijk dat de specificaties verder min of meer hetzelfde zijn.

De telefoon is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €420. Daarvoor krijg je ook drie jaar garantie die niet alleen fabrieksdefecten dekt, maar je toestel wordt ook vervangen in het geval dat het toestel toch verdrinkt of iets dergelijks.

Bron: Persbericht

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters