Sonim kondigt de Spirit XP2 aan

Sonim heeft maandag officieel aangekondigd haar Spirit XP2 naar Europa te brengen. Ook Nederland zal officieel door de telefoon worden aangedaan, hoewel hij al even verkrijgbaar was via het web. We konden de telefoon ook even ervaren.

Sonim XP2

Sonim heeft maandag aangekondigd de Sonim XP2, die al een tijdje via import verkrijgbaar was, officieel naar Nederland en de rest van Europa te brengen. Het toestel brengt een aantal updates boven de XP3.20, die het een tijdje terug niet zo heel goed deed in onze test, waaronder een flink verbeterd scherm, waarop de XP3.20 tijdens onze tests nog overleed. Om dit te illustreren hebben we hieronder een klein interview gehad met Sonim waarbij we het toestel ook met het scherm als hamer hebben kunnen gebruiken, wat hij prima volhield. Het toestel is ook qua interface flink geüpdatet en werkt nu een stuk beter en kan ook door als moderne telefoon, wat bij de XP3.20 nog lastig was omdat het scherm en de interface gewoon te ver achter liepen.

“We hebben onze klanten nauwlettend gevolgd en gezien waar zij mee kampen wanneer ze geen Sonim telefoon bij de hand hebben. We streven ernaar de sterkst mogelijke telefoons te leveren die het lawaai van een pneumatische boor, een bergbeklimming, onderdompeling in water of intensieve wind en regen kunnen weerstaan” zegt Bob Plaschke, CEO van Sonim. “De Spirit volgt de traditie van Sonim om technologie en robuustheid samen te brengen en introduceert nu 3G om de beste duurzame telefoon op de markt te leveren. De Spirit is volgende maand beschikbaar in retail winkels door heel Europa.”

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters