Sonim kondigt de XP3.2 Quest Pro aan

Sonim heeft wederom een uiterst hardnekkige telefoon aangekondigd die niet makkelijk te slopen zal zijn. De XP3.2 Quest Pro is extra duurzaam en wederom voorzien van extra certificering om er zeker van te zijn dat het toestel in de meest extreme omstandigheden zal overleven.

Sonim XP3.2 Quest Pro

Ook Sonim heeft van zich laten horen tijdens de CES in Amerika. De producent voor duurzame telefoons heeft een nieuw product aangekondigd die voldoet aan de Rugged Performance Standard. Zo is de XP3.2 Quest Pro voorzien van durkbestendig glas dat tevens krasvast zou zijn. Het glas heet Gorilla glas en zou bijzonder stevig zijn, zo stevig zelfs dat iemand erop kan staan zonder het te breken. Volgens Sonim zou het toestel 1500 uur stand-by hebben en een spreektijd van 18 uur dat gegarandeerd zou zijn. Zoals altijd heeft Sonim het toestel uitvoerig getest en als voorbeeld wordt getest dat de producent het toetsenbord 850.000 keer heeft ingedrukt om het te testen op duurzaamheid. Het telefoontje zou daarnaast een betere certificering hebben dan de militaire MIL-810G certificering wat zou bewijzen dat het toestel tegen bijna alles bestand is.

De telefoon is voorzien van een 2-megapixelcamera met ingebouwde flitser, assisted GPS, zaklamp, FM radio en het geheugen is uit te breiden tot 2 GB. Verder is er op het toestel een Opera Mini WAP-browser te vinden en Bluetooth. De XP3.2 Quest Pro wordt standaard geleverd met een lader, riemclip en headset en is compatibel met een breed assortiment beschikbare carkits en headsets. De XP3.2 Quest Pro komt in het eerste kwartaal 2010 in Nederland beschikbaar en zal rond de € 349,– inclusief BTW gaan kosten.

“De meeste mensen aarzelen om hun mobiele telefoon mee te nemen naar outdoor activiteiten zoals skiën, bergwandelingen, varen of zelfs een dag naar het strand, uit angst dat de telefoon beschadigt. Met de introductie van de XP3.2 Quest Pro bieden wij een robuust ontwerp waarmee gebruikers zich in veel-eisende omgevingen zelfverzekerd kunnen blijven voelen” zegt Roy Vervenne, General Manager van Sonim Benelux. “De XP3.2 Quest Pro is ideaal voor zowel veeleisend werk als extreme sporten“.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters