Sonim lanceert de XP3300 Force

Sonim Technologies kondigt vandaag de Sonim XP3300 Force aan, een ultra-robuuste telefoon met de langste batterijtijd ter wereld. Dat is tenminste wat Sonim claimt!

Sonim XP3300 Force

De Sonim XP3300 Force is gemaakt op basis van ervaringen van meer dan een half miljoen klanten die de zwaarste jobs op aarde beoefenen, waarbij sommigen diensten van 16 uur draaien. De IP-68 gecertificeerde robuuste telefoon biedt Assisted GPS die nauwkeurige locaties oplevert en snellere locatiecorrecties geeft.

Met 20 tot 24 uur gesprekstijd of GPS tracking tijd tot 26 uur heeft de XP3300 Force meer dan voldoende uithoudingsvermogen. De 2 megapixel camera met LED-flitser en digitale zoom legt informatie vast tijdens de diverse werkzaamheden in het veld. Sonim heeft verder de betrouwbaarheid, snelheid en het beschikbare geheugen voor JAVA applicaties verbeterd.

De telefoon is een quad-band GSM toestel met de ondersteuning voor GPRS en EDGE data en heeft de langste gesprektijd in de industrie van 20 tot 24 uur en 800 uur stand-by tijd, een microfoon met ruisonderdrukking, een luide audio met 23mm speaker, beschermd door een met GORE beschermde opening. Verder zijn wijdgespreide toetsen toegepast voor gemakkelijk gebruik met handschoenen.

Sonim XP3300 Force

Diverse Mobile Resource Management (MRM) applicaties worden geïntegreerd in de Sonim XP3300 en bieden bedrijven en werknemers locatie monitoring, fleet tracking, monitoring, tijdkaart rapportage, real-time werkorder updates, meldingen, taakplanning, bevestiging van events, het verzamelen van gegevens en rapporten.

Andere applicaties voor de XP3300 zijn de Opera Mini browser en City Cruiser navigatie. De XP3300 wordt ondersteund door Sonim’s 3-Year Comprehensive Warranty, wat inhoudt dat wanneer je het toestel kapot maakt je een nieuwe krijgt. Moedwillig het toestel ‘slopen’ valt niet onder de garantie.

Het is ons onbekend wat het robuuste telefoontje gaat kosten. Ook de introductiedatum is niet bekend gemaakt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters