Sonim lanceert de XP3300 Force

Sonim Technologies kondigt vandaag de Sonim XP3300 Force aan, een ultra-robuuste telefoon met de langste batterijtijd ter wereld. Dat is tenminste wat Sonim claimt!

Sonim XP3300 Force

De Sonim XP3300 Force is gemaakt op basis van ervaringen van meer dan een half miljoen klanten die de zwaarste jobs op aarde beoefenen, waarbij sommigen diensten van 16 uur draaien. De IP-68 gecertificeerde robuuste telefoon biedt Assisted GPS die nauwkeurige locaties oplevert en snellere locatiecorrecties geeft.

Met 20 tot 24 uur gesprekstijd of GPS tracking tijd tot 26 uur heeft de XP3300 Force meer dan voldoende uithoudingsvermogen. De 2 megapixel camera met LED-flitser en digitale zoom legt informatie vast tijdens de diverse werkzaamheden in het veld. Sonim heeft verder de betrouwbaarheid, snelheid en het beschikbare geheugen voor JAVA applicaties verbeterd.

De telefoon is een quad-band GSM toestel met de ondersteuning voor GPRS en EDGE data en heeft de langste gesprektijd in de industrie van 20 tot 24 uur en 800 uur stand-by tijd, een microfoon met ruisonderdrukking, een luide audio met 23mm speaker, beschermd door een met GORE beschermde opening. Verder zijn wijdgespreide toetsen toegepast voor gemakkelijk gebruik met handschoenen.

Sonim XP3300 Force

Diverse Mobile Resource Management (MRM) applicaties worden geïntegreerd in de Sonim XP3300 en bieden bedrijven en werknemers locatie monitoring, fleet tracking, monitoring, tijdkaart rapportage, real-time werkorder updates, meldingen, taakplanning, bevestiging van events, het verzamelen van gegevens en rapporten.

Andere applicaties voor de XP3300 zijn de Opera Mini browser en City Cruiser navigatie. De XP3300 wordt ondersteund door Sonim’s 3-Year Comprehensive Warranty, wat inhoudt dat wanneer je het toestel kapot maakt je een nieuwe krijgt. Moedwillig het toestel ‘slopen’ valt niet onder de garantie.

Het is ons onbekend wat het robuuste telefoontje gaat kosten. Ook de introductiedatum is niet bekend gemaakt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters