Sonim presenteert weer twee zeer stevige telefoons, met NFC

Sonim, producent van ruggedized telefoons die meer dan één stootje kunnen hebben, heeft weer twee nieuwe stevige modellen uit de fabriek laten rollen. Een van de nieuwe toestellen biedt als nieuwigheid een NFC-chip.

Sonim ruggedized telefoons 2011

Er worden feitelijk drie nieuwe toestellen aangekondigd. Twee worden in de VS verkocht. de eerste is e XP1301 Core NFC, Dat apparaat heeft een tagreader die geoptimaliseerd is voor gebruik op de werkvloer. Dit toestel komt in Europa het eerst op de markt en is straks ook in Amerika te koop.

Achter deur nummer twee vinden we de XP1330 Core PTT. Dat toestel is bestemd voor de Zuid-Amerikaanse markt en zullen we verder niet bespreken. Het derde toestel is de XP3340 Sentinel. Die heeft een noodknop en bovendien een sensor die doorheeft of de eigenaar van het toestel bewusteloos is geraakt. Als dat gebeurt, belt het toestel automatisch 112.

Alle drie de toestellen hebben quadband GSM en Edge. Sonim heeft elk toestel minimaal 24 keer op de grond laten vallen om de duurzaamheid te testen. De telefoon moet een val van twee verdiepingen naar beneden makkelijk kunnen overleven.

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters